Istrië

Luxe vakanties Istrië

Het grote schiereiland Istrië in het noorden van het land staat bekend om zijn glooiende landschap en fraaie kustlijn met pittoreske plaatsen als Rovinj. Middeleeuwse straten en boulevards met terrassen wisselen elkaar af.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Istrië

Ook op culinair niveau staat Istrië hoog aangeschreven. Naast de vele Italiaanse plaatsnamen hebben de Italianen ook gezorgd voor een goede keuken. Er worden kwaliteitswijnen geproduceerd en Istrië staat ook bekend om zijn uitstekende truffels.

Bij Rovinj kozen wij voor het direct aan zee gelegen Hotel Monte Mulini en het moderne design Hotel Lone, zonder meer een van de stijlvolste accommodaties langs de Adriatische Zee.


Aanbevelingen

In Kroatië heeft vooral Hotel Monte Mulini ons hart gestolen. Dit hotel is onze persoonlijke favoriet. Het biedt ruime kamers en een zeer hoog serviceniveau. Daarnaast heeft het een zeer exclusieve beachclub en ligt het pittoreske stadje Rovinj op loopafstand.


Hotelvoorzieningen

De meeste voorzieningen in de hotels en resorts van Kroatië zijn tegen betaling, zoals het bezoek aan de kidsclub, water- en/of landsporten die door de accommodatie worden aangeboden en het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Uitzonderingen hierop vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

De hotels in Kroatië bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
10° 14° 18° 22° 25° 25° 21° 16° 12° Gemiddelde temperatuur
13° 12° 13° 15° 16° 19° 22° 23° 22° 20° 17° 14° Water temperatuur
3 4 5 6 7 8 10 9 7 5 3 3 Zon uren
8 7 8 9 9 9 7 7 7 8 9 8 Neerslag dagen