KLM
KLM
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

KLM

KLM krijgt de APEX Diamond Award Health Safety.

Onze gerenommeerde luchtvaart partner KLM heeft de APEX Diamond Award Health Safety toegekend gekregen, de hoogst haalbare status op het gebied van Health Safety. Een fantastische prestatie! KLM is na Virgin Atlantic de tweede Europese luchtvaartmaatschappij die de Diamond-certificering ontvangt.
“Het is een lovenswaardige prestatie die door uw klanten zal worden erkend en die u zal positioneren als leider op het gebied van gezondheid en hygiëne”, aldus APEX (de Airline Passengers Experience Association).
Toen de pandemie uitbrak heeft APEX de Health Safety Award in het leven geroepen. De Diamond-status betekent dat het door alle coronamaatregelen net zo veilig is aan boord van het vliegtuig als in een ziekenhuis.

KLM’s Customer Experience-directeur, Boet Kreiken, is er blij mee:
“Wij hebben de gezondheid en hygiëne van onze klanten, medewerkers en de samenleving met stip op nummer 1 staan in deze tijd. De toekenning van deze hoogst haalbare APEX-status betekent dat KLM behoort tot de meest toongevende luchtvaartmaatschappijen op het gebied van hygiëne en health safety.

Mensen die met ons reizen, vliegen bewust. Daarom hebben we KLM-breed dit jaar onze hele klantreis geanalyseerd en de hoogst mogelijke standaard neergezet om de gezondheid en hygiëne voor onze klanten optimaal te maken, zowel voor, tijdens als na de reis. Deze hoogste APEX-status is voor reizigers een belangrijke garantie dat ze met KLM veilig vliegen op het hoogst haalbare niveau wereldwijd.”

Meer dan 100 jaar pionier in de luchtvaartindustrie!KLM
KLM opereert als eerste luchtvaartmaatschappij al langer dan een eeuw onder haar oorspronkelijke naam en staat bekend om haar gunstige vliegtijden, punctualiteit en directe verbindingen.
KLM, de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld, maar tevens  één van de meest innovatieve op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid
Duurzaamheid  is een begrip dat tegenwoordig bij velen hoog in het vaandel staat. Ook bij KLM wordt hard gewerkt om bij te dragen aan een meer milieuvriendelijke toekomst. Daartoe lanceerde KLM in juni 2019 haar initiatief “Fly Responsibly”. Met dit initiatief committeert KLM zich aan het creëren van een duurzame toekomst voor de luchtvaart.
Zo omvat dit initiatief bv. de uitnodiging aan u als consument om voor CO2-compensatie te kiezen en gaat KLM korte afstandsvluchten vervangen door stoelcapaciteit in hogesnelheidstreinen aan te bieden. Zo zal met ingang van maart 2020 het aantal vluchten tussen Schiphol en Brussel worden verminderd en vervangen door hogesnelheidstreinen.
Vanwege de vele succesvolle investeringen die Air France-KLM op sociaal, milieutechnisch en economisch vlak doet staat deze luchtvaartgroep al 15 jaar onafgebroken in de top 3 van de Dow Jones Sustainability Index (DJSI), waarvan meerdere malen (ook momenteel in 2019) op de eerste plaats.

KLM World Business Class (Intercontinentaal)KLM Business Class
Uitgerust aankomen op uw bestemming is een goede start van uw vakantie. Een zo comfortabel mogelijke vliegreis draagt hier zeker aan bij. Gun uzelf de luxe van de KLM World Business Class stoel. Aan boord geniet u van uitstekend zitcomfort en kunt uw stoel omzetten naar een “full-flat” bed. Daarnaast geniet u van vele extra’s, zoals persoonlijke service, een eigen 16 – 18 inch entertainmentscherm, een voortreffelijke menukaart, een toilettasje met inhoud en stroomvoorziening bij uw stoel.
Voordat u aan uw reis begint heeft u voorrang bij het inchecken , bij de bagageafgifte en bij het aan boord gaan. Tijdens de wachttijd voor uw vertrek wordt u van harte welkom geheten in één van de vele KLM World Business Class Lounges of in één van de lounges van partners van KLM, die zich over de hele wereld bevinden en waar u in een rustige omgeving kunt genieten van een hapje en een drankje.

Vernieuwde Crown Lounge Schiphol (Intercontinentaal) 
Wanneer u KLM Business Class vliegt mag u gratis gebruik maken van de KLM Crown Lounges voor vertrek.
Vliegt u naar een bestemming buiten Europa dan kunt u gebruik maken van de recentelijk (november 2019) geheel vernieuwde en in oppervlakte verdubbelde intercontinentale Crown Lounge op Schiphol. Laat u verrassen door de oase van rust, het ruime aanbod aan faciliteiten (bv. doucheruimtes en slaapcabines) en geniet van een amuserende film onder het genot van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: