Singapore & Bali

Singapore & Bali

Twee uitersten, samengebracht in een fantastische reis. Eerst de dynamische metropool Singapore en daarna de spiritualiteit die zo kenmerkend is voor Bali.


Singapore  Bali  Rijstvelden

Dag 1-2: Amsterdam - Singapore

U vliegt per KLM naar Singapore, waar u in de namiddag van dag 2 zult aankomen en per privétransfer naar het Six Senses Maxwell hotel wordt gebracht voor een verblijf van 2 nachten op basis van logies/ontbijt. Six Senses Maxwell is gevestigd in een historisch pand in Chinatown, schitterend gerestaureerd tot zijn oorspronkelijke grandeur met interieur van de Franse ontwerper Jacques Garcia. Het hotel behoort tot de bekende Six Senses hotelketen en is het eerste stadshotel van de groep. Kenmerkend is de uitstekende service en de kwaliteit van de restaurants en de inrichting.
Het Maxwell Hotel Singapore beschikt over een aantal uitstekende restaurants, waaronder het elegante Cook & Tras onder leiding van chef-kok Ian Mancais De aangrenzende bibliotheek heeft een collectie van 3.000 boeken. Garcha’s bar heeft een indrukwekkende collectie whisky, tequila, gin, rum en wodka. Max’s Rooftop ligt op de bovenste verdieping van het hotel. Gasten kunnen ontspannen bij de lappool waar ze kunnen genieten van een drankje aan de bar. Verder een fitnessruimte en de Champagne Bar en Rose Lounge & Bar.

Dag 3: Singapore
In de ochtend staat een citytour op het programma. Tijdens deze tocht ontdekt u de geschiedenis, cultuur en levensstijl van de diversiteit van de inwoners van Singapore. Wandel langs de kleurrijke straten van Little India en de Singapore Botanical Gardens, de ‘groene mile’ van de stad. In het park is tevens de Orchid Garden te zien, met een grote verscheidenheid en kleuren van orchideeën. Vervolgens naar het parlementsgebouw en de ‘Padang’ voor een wandeling in Chinatown. Door naar de Singapore River, waar veel van de handelsactiviteit plaatsvond. Wat vroeger een vissersdorp was is nu een zeehaven van wereldklasse.
Kijk naar de schilderachtige huizen aan de waterkant, vakkundig gerestaureerd in de schaduw van de majestueuze torenhoge gebouwen van het financiële district. De Merlion, het monument dat Singapore als een vissersdorp vertegenwoordigt, bevindt zich hier. De namiddag is ter vrije besteding.

Dag 4: Singapore - Bali
Rond de middag wordt u per privétransfer naar de luchthaven gebracht voor een 2 uur durende vlucht naar Bali per KLM. Na aankomst volgt de privétransfer naar The Legian Bali. Dit unieke boutique hotel wordt omringd door tropische tuinen en is direct gelegen aan het schitterende strand van Seminyak. U verblijft hier 5 nachten.

Dag 5-8: Bali
Geniet van uw verblijf aan het strand in Seminyak of het binnenland van Bali, maak een rondrit over dit fascinerende eiland en laat de geweldige natuur en indrukwekkende cultuur op u inwerken.
 
Dag 9: Denpasar - Amsterdam
Per privétransfer wordt u in de avond gebracht naar de luchthaven, vanwaar u weer terug naar Nederland vliegt.

Dag 10: Aankomst Amsterdam
Aankomst op Schiphol in de ochtend.


Singapore & Bali: 10-daagse combinatiereis

Indicatieprijs per persoon         jul '21 okt '21
Tweepersoonskamer         € 2.514,- € 2.514,-
 
Overnachtinghotels    
Singapore Six Senses Maxwell 5*
Bali The Legian Bali 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd.

Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Singapore en van Singapore naar Bali v.v. en luchthavenbelastingen.
- Privétransfers in Singapore & Bali
- Citytour in Singapore
- 7 overnachtingen op basis van logies/ontbijt: 2 nachten Singapore in een Marchant Kamer en 5 nachten in Bali in een Ocean Front Suite.


U kunt ook met andere hotels en resorts uit ons aanbod in Singapore en Bali een combinatie maken.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Singapore & Bali" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: