Tanzania & Zanzibar

Tanzania & Zanzibar

Dit bezoek aan een park in het wilde zuiden van Tanzania beantwoordt aan alles wat u van een safarireis verwacht. Aansluitend verblijft u een aantal dagen in een exclusief hotel op het zonnige specerijeneiland Zanzibar. Een ideale afsluiter na een safari op het vasteland van Afrika.

Selous  Tanzania - Zanzibar  Selous safari

Dag 1: Amsterdam - Dar es Salaam
Dagvlucht per KLM naar Dar es Salaam. Aansluitend transfer en overnachting in het uitstekende Hyatt Regency Hotel op ca. 17 km van de luchthaven.

Dag 2: Dar es Salaam - Selous
Rond de middag vertrekt u naar de luchthaven van Dar es Salaam voor een korte vlucht naar Nyerere National Park. Na aankomst volgt een transfer per 4-WD naar de lodge. U verblijft 4 nachten in het Beho Beho Game Reserve op basis van all-inclusive. Het camp ligt strategisch gezien in een van de mooiste gebieden van een 10.000 ha grote privéconcessie. De regio is bekend om zijn fauna, flora en sublieme vergezichten. De lodge is schitterend gelegen en biedt een adembenemend uitzicht. Het is de enige lodge in dit ongerepte reservaat.

Dag 3-5: Selous
Nyerere National Park is Afrika’s grootste beschermde wildreservaat. Het is gesitueerd in zuidoost-Tanzania, in een afgelegen en weinig bezocht deel van het land. Door de immense Rufijirivier die door het gebied stroomt is er een zeer gevarieerd landschap ontstaan van dichtbeboste gebieden, rivieren met grote zandbanken, meren en open gebieden. Omdat het zo afgelegen ligt is het nog steeds een van de onaangetaste juwelen van Afrika.

De uitstekende gidsen maken uw safari onvergetelijk. De specialiteit van het kamp is om begeleide wandelsafari’s te maken, zowel ‘s ochtends met ontbijt op een schaduwrijke plek als later in de middag. Middagwandelingen kunnen ook zeer de moeite waard zijn, b.v. naar de hippo-pool. Beho Beho beschikt over een aantal boten gestationeerd op het meer van Tagalala, op ongeveer 50 minuten rijden van het kamp. Deze schitterende ochtendsafari laat u kennis maken met de bewoners van het meer waar het wemelt van de nijlpaarden en de krokodillen en een verbazingwekkende diversiteit aan vogelsoorten. U komt hier ogen te kort. Maar het is niet altijd nodig om het kamp te verlaten want er gebeurt altijd wel iets rond Beho Beho. Het kamp ligt op een kruispunt van migratieroutes. Het is niet ongebruikelijk om olifanten, buffels, impala’s, giraffen, wilde honden, nijlpaarden of hyena’s te zien die op elk moment van de dag of nacht door het kamp zwerven. Na de safari worden heerlijke pan-Afrikaanse gerechten geserveerd op de met zilver gedekte tafel in het restaurant of op een ander plekje in het resort.

Dag 6: Selous - ZanzibarTanzania - Zanzibar combi
Vandaag vertrekt u naar het zonovergoten eiland Zanzibar per vliegtuigje (ca. 40 min.). Privétransfer naar het vijfsterrenhotel Baraza Resort & Spa waar u 3 nachten verblijft op basis van all-inclusive.

Dag 7-8: Zanzibar
Aan het strand van Baraza kunt u heerlijk nagenieten van de geweldige ervaringen van de afgelopen dagen.

Dag 9: Zanzibar - Amsterdam
Privétransfer naar de luchthaven, avondvlucht via Dar es Salaam (op zondag en donderdag directe vlucht) per KLM naar Amsterdam.

Dag 10
In de ochtend aankomst in Amsterdam


Tanzania & Zanzibar: 10-daagse combinatiereis

Indicatieprijs per persoon
FEB '24 MRT '24 JUL '24 OKT '24
   
Tweepersoonskamer
€ 7.716,- € 7.351,- € 8.106,- € 7.301,-    
Overnachtinghotels    
Dar es Salaam Hyatt Regency Hotel 5*
Nyerere National Park

Beho Beho Nyerere National Park

5*
Zanzibar Baraza Resort & Spa 5* Deluxe


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar en van Dar es Salaam, Nyerere National Park en Zanzibar.
- Luchthavenbelasting.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven.
- Hoteltransfer van de luchthaven naar Hyatt Regency Hotel v.v.
- 8 overnachtingen: 1 nacht in Hyatt Regency in een Hyatt Kamer op basis van logies/ontbijt, 4 nachten in Nyerere National Park in een Banda op basis van all-inclusive en 3 nachten in Baraza in een Villa Garden View op basis van all-inclusive.


Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Tanzania & Zanzibar " boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Heeft u een airline voorkeur?
Voorkeur:
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Bent u flexibel in reisdata?
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: