Anguilla
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Anguilla

Anguilla, een exclusieve bestemming met langgerekte, witte door koraalrif omzoomde zandstranden en luxe hotels. Een klein eldorado met een hoog serviceniveau. Très luxe, very Caribbean style.

 • ActiveCulinairGolfHideawayHoneymoon

  Cap Juluca, A Belmond Hotel

  Deluxe

  Rendezvous Bay (Zuidkust) - Anguilla

  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Algemeen
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Exterieur
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Restaurants/Cafes
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Restaurants/Cafes
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Restaurants/Cafes
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Restaurants/Cafes
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Restaurants/Cafes
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Lobby/openbare ruimte
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Lobby/openbare ruimte
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Sport en Spel
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Wellness
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Kinderen
  Cap Juluca, A Belmond Hotel - Strand
  ActiveCulinairGolfHideawayHoneymoon

  Welkom in het betoverende Cap Juluca, A Belmond Hotel, alwaar u in stijl geniet van de uitstekende service, hoge culinaire kwaliteit en prachtige ligging aanMaundays Bay met spectaculair wit zand en sprankelend turquoise water.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Qua oppervlakte gelijk aan St. Maarten, maar met circa 6000 inwoners aanzienlijk dunner bevolkt, vlakker en meer ‘easy-going’. Beroemd maar niet overlopen: met ruim 40 zandstranden mag u rekenen op volop privacy. Geen bruisend uitgaansleven, wel een intieme sfeer, geweldige stranden, een prachtige onderwaterwereld, sfeervolle restaurants en ‘sophisticated’ hotels voor levensgenieters, dat is Anguilla pur sang.

Anguilla behoort tot de British West Indies en is een aparte kolonie van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt ten noorden van St. Maarten. Per ferry bereikt u het eiland vanaf St. Maarten in 20 minuten.

Vanwege het ontbreken van natuurlijke bronnen en de overvloedige aanwezigheid van vele prachtige stranden leunt de economie van Anguilla zwaar op het toerisme, vooral de luxe lifestyle variant ervan. Wij selecteerden voor u twee resorts aan de westkant van het eiland, het stijlvolle CuisinArt Golf Resort & Spa aan de zuidkust en het stijlvolle en spectaculair gelegen Malliouhana aan de noordkust.


Aanbevelingen

Op Anguilla heeft vooral het CuisinArt Golf Resort & Spa ons hart gestolen. Dit indrukwekkende hotel is niet alleen schitterend gelegen, maar biedt ook een uitstekende cuisine en tal van activiteiten. Naast de ruime kamers beschikt CuisinArt tevens over een golfbaan en een fraai Spacenter.


Hotelvoorzieningen

Op Anguilla kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
26° 26° 27° 27° 28° 29° 29° 29° 29° 29° 28° 27° Gemiddelde temperatuur
26° 26° 26° 26° 27° 27° 27° 27° 28° 28° 27° 27° Water temperatuur
9 8 9 9 8 9 9 9 8 8 8 8 Zon uren
11 9 8 8 10 9 12 13 12 13 13 13 Neerslag dagen