Aruba, Bonaire & Curacao

Aruba, Bonaire & Curacao

Deze reis stelt u in de gelegenheid 3 eilanden te leren kennen: Aruba met zijn mooie stranden, het rustige Bonaire met een prachtige onderwaterwereld en het sfeervolle Curaçao, een stukje Nederland in de tropen.

Aruba  Curacao  Bonaire


Dag 1: Amsterdam - Curaçao
U vliegt met de KLM naar Curaçao, waar u vanwege het tijdsverschil nog dezelfde dag in de namiddag aankomt. Per privétransfer wordt u naar het Avila Beach Hotel gebracht voor een verblijf van 3 nachten.

Dag 2-3: Curaçao
Ruim de tijd om niet alleen op het strand te luieren en van uw accommodatie te genieten, maar ook om de Nederlandse koloniale erfenis te ontdekken. Bezoek de kleurige koopmanshuizen langs de handelskade van Willemstad met hun trap- en flessengevels.

Dag 4: Curaçao - Aruba
Vandaag wordt u per privétransfer naar de luchthaven gebracht voor een korte vlucht naar Aruba. Na aankomst wordt u hier per privétransfer naar het Hilton Aruba Caribbean Resort gebracht. U verblijft hier 2 nachten op basis van logies/ontbijt. De hagelwitte zandstranden, koele wind en de warme, vriendelijke bevolking zijn slechts een paar redenen waarom bezoekers jaarlijks terugkeren naar Aruba.

Dag 5: Aruba
Het Hilton Aruba hotel ligt aan Palm Beach, het bekendste strandgebied van het eiland met tal van restaurants en terrasjes. Vanuit Palm Beach is de hoofdstad Oranjestad makkelijk te bereiken. U vindt in dit levendige, gezellige stadje fraaie oude koopmanshuizen, casino’s en vele goede restaurants.

Dag 6: Aruba - Bonaire
Tijd voor uw derde en laatste bestemming: Bonaire. Na een korte vlucht volgt de hoteltransfer naar het romantische Harbour Village Beach Club. Dit hotel ligt aan een breed zandstrand met een fantastische blauwe zee en behoort tot de top van Bonaire met in plantagestijl gebouwde suites.

Dag 7: BonaireABC_Combi
Bonaire is een waar paradijs om te duiken, snorkelen, windsurfen en kitesurfen. Niet voor niets staat er onder de nummerplaten van de auto’s geschreven ‘Diver’s Paradise’. Diverse mogelijkheden dienen zich vandaag aan. Snorkelen of duiken bij de prachtige koraalriffen, een boottochtje naar Klein Bonaire, op zoek gaan naar de karakteristieke roze flamingo’s, een terrasje pakken in het gezellige Kralendijk of neerstrijken aan het mooie zandstrand van Harbour Village. Uiteraard kunt u uw verblijf verlengen.

Dag 8: Bonaire - Amsterdam
U kunt nog bijna de hele dag van het heerlijke weer genieten. Per privétransfer wordt u in de namiddag gebracht naar de luchthaven, vanwaar u terug naar Nederland vliegt.

Dag 9: Amsterdam
Aankomst op Schiphol in de ochtend.


Aruba, Bonaire & Curaçao: 9-daagse Combinatiereis

Indicatieprijs per persoon jul '21 okt '21 nov '21
jan '22
feb '22 mrt '22
mei '22
Tweepersoonskamer € 2.391,- € 2.364,-  € 2.696,-   € 3.327,- € 2.998,- € 2.9978,- € 2.735,-

Overnachtinghotels    
Curaçao Avila Beach Hotel 4* Deluxe
Aruba Hilton Aruba Caribbean Resort 5*
Bonaire Harbour Village Beach Club 4* Deluxe


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!

Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis naar Curaçao, vanaf Bonaire en tussen de eilanden
- Luchthavenbelasting.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Privétransfers ter plaatse van en naar de luchthaven.
- Hoteltransfer van de luchthaven naar Harbour Village v.v.
- 7 overnachtingen: 3 nachten op Curaçao in een Octagon Superior Kamer op basis van logies/ontbijt, 2 nachten op Aruba in een Tuinzicht Kamer op basis van logies/ontbijt en 2 nachten op Bonaire in een 1-slaapkamer Suite op basis van logies/ontbijt.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Aruba, Bonaire & Curacao" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: