Dubai & Zighy Bay

Dubai & Zighy Bay

Combineer uw verblijf in wervelend Dubai met een rustige strandvakantie in het unieke resort Six Senses Zighy Bay op het  schiereiland Musandam in Oman.

Dubai Mall  Zighy Bay  Zighy Bay

Dag 1: Amsterdam - Dubai
U vliegt met Emirates naar Dubai, waar u kort na middernacht zult aankomen en per luxe privétransfer naar het aantrekkelijke Palace Downtown wordt gebracht, in het hartje van Bur Dubai. Palace Downtown is gebouwd in de stijl van een oosters paleis en biedt een adembenemend uitzicht op de Burj Khalifa en het kanaal met de fonteinen. Het verblijf is op basis van logies/ontbijt.

Dag 2: Dubai City
De hele dag de tijd om het levendige stadscentrum bij Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld, of de Dubai Mall te verkennen. Burj Khalifa en de fonteinen liggen op loopafstand. In het kunstmatig aangelegde Burj Khalifa-meer ‘dansen’ de fonteinen elke avond op muziek, begeleid door licht- en geluidshows. De grootste shoppingmall ter wereld, de Dubai Mall, en een moderne soek met leuke winkels en restaurants liggen binnen handbereik. In het atrium van de Dubai Mall treft u een groot aquarium met meer dan 33.000 zeedieren en een ice-ring voor schaatsliefhebbers. Uiteraard kunt u ook neerstrijken bij het zwembad van het hotel.

Dag 3: Dubai - Zighy Bay
Vandaag wordt u naar de indrukwekkende Zighy Bay gebracht. Zighy Bay ligt op ca. 120 km van Dubai (een transfer van ongeveer 90 minuten). Op het noordelijk gelegen schiereiland Musandam, in het het sultanaat Oman, geniet het hotel Six Senses Zighy Bay een bevoorrechte ligging tussen imposante bergen en een 1,6 km lang zandstrand. Een luxueus hotel met veel privacy en een uitstekende service. Dit alles in een uniek concept. Vanwege de fjordachtige baaien en de steile bergen die meer dan 2.000 m uit de zee verrijzen wordt Musandam ook wel ‘het Noorwegen van Arabië’ genoemd. Musandam wordt gescheiden van de rest van het sultanaat door een 100 kilometer brede strook van de Verenigde Arabische Emiraten. Voor duikers en snorkelaars is het kristalheldere water een waar paradijs. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld per 4-WD het ruige berglandschap verkennen en een cruise maken langs de prachtige fjorden.
Dubai Zighy Bay Combi
Dag 4-6: Zighy Bay
U verblijft 4 nachten in de luxe oase Six Senses Zighy Bay op basis van logies/ontbijt. Uw villa heeft een privézwembad en butlerservice. Aan te raden om een avond in Sense on the Edge te dineren. Dit gastronomische restaurant op de bergtop is de perfecte plek om te genieten van een zeer gedenkwaardige avond. Er is keuze uit een 3-, 5-, 7- of 9-gangen keuzemenu, vergezeld van een uitgebreid aanbod aan wijnkeuzes. Geopend voor diner van woensdag tot zondag (reserveren is verplicht).

Dag 7: Dubai - Amsterdam
U vertrekt in de ochtend per privétransfer naar de luchthaven van Dubai voor de terugvlucht naar Amsterdam. Vroeg in de avond landt u weer op Schiphol.


Dubai & Zighy Bay: 7-daagse Combinatiereis

Indicatieprijs per persoon  
feb'24   mrt '24
apr '24
Tweepersoonskamer € 4.990,-   € 4.949,- € 4.997,-

Overnachtinghotels    
Dubai City Palace Downtown 5*
Zighy Bay Six Senses Zighy Bay 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!

Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis naar en van Dubai.
- Luchthavenbelasting.
- Executive Lounge Schiphol.
- Privétransfers ter plaatse van en naar de luchthaven.
- 6 overnachtingen: 2 nachten in Dubai City in een Deluxe Kamer Kanaalzicht en 4 nachten in Zighy Bay in een Pool Villa o.b.v. logies/ontbijt.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze Luxury Travel Consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Dubai & Zighy Bay" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Heeft u een airline voorkeur?
Voorkeur:
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Bent u flexibel in reisdata?
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: