• Winterzonvakanties 2020-2021

  Winterzonvakanties 2020-2021

  Geniet van de aangename wintertemperaturen in zuidelijk Europa, de Caribbean, het Midden-Oosten, Azië of de Indische Oceaan tijdens een verblijf in een luxe Silverjet-hotel. Wilt u liever veel zien? Dan kunnen wij een van onze rondreizen van harte aanbevelen. Of wat dacht u van een combinatiereis waarbij u het bruisende Dubai combineert met een verblijf op een tropisch eiland? 

 • Luxe Cruise Vakanties 2019-2021

  Luxe Cruise Vakanties 2019-2021

  Silverjet heeft de beste cruises naar de mooiste bestemmingen in de wereld voor u geselecteerd.

  In deze brochure vindt u cruisevakanties van luxe rederijen met kleinere schepen en een uitmuntende service. Er is veel ruimte aan boord en u heeft altijd een ruime suite. Daarnaast is er veel tijd op de bestemming en komt u op plaatsen waar grote schepen niet kunnen komen. Bovendien vindt u in deze brochure ook een geselecteerd aantal expeditiecruises voor een bijzondere ervaring.

 • Dubai, Abu Dhabi, Oman 2019-2020

  Dubai, Abu Dhabi, Oman 2019-2020

  Op minder dan 7 uur vliegen waant u zich in een sprookje van Duizend-en-een-nacht. Geniet van een zonzeker klimaat, parelwitte zandstranden en de ontelbare mogelijkheden om te shoppen. Of overweeg een onovertroffen combinatie met de Seychellen, Mauritius of de Malediven.

 • Verre Vakanties 2019-2021

  Verre Vakanties 2019-2021

  Verre vakanties à la Silverjet. Het aanbod in het Verre Oosten hebben we dit jaar uitgebreid met het intrigerende Vietnam, maar ook de hoogtepunten van Maleisië & Indonesië behoren tot de mogelijkheden. De prachtige eilanden Mauritius, de Seychellen en de Malediven zijn bij uitstek geschikt voor een huwelijksreis. Kies in de Caribbean voor een verblijf aan een van de mooie stranden van Aruba, Bonaire, Curaçao of de Dominicaanse Republiek. Of wat dacht u van de Riviera Maya in Mexico.