Luxe privé transfers
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe privé transfers bij vertrek en aankomst

Om ontspannen aan uw vakantie te beginnen, bieden wij u de mogelijkheid om per luxe privé-transfer naar de luchthaven van vertrek te reizen. U kunt deze aangename en comfortabele transferservice reserveren via onze Luxury Travel Consultants en daarbij heeft u de keuze uit een Mercedes E-Klasse, S-klasse (beide voor 1-3 personen) of een Mercedes Viano of Vito (wanneer u reist met een groepje van 4-6 personen).
Deze service bieden wij aan naar en van alle luchthavens in Nederland en de luchthavens van Düsseldorf en Brussel.

Comfort en Gemak van Deur tot Deur

Een ervaren chauffeur haalt u op een vooraf afgesproken tijd thuis op en brengt u per comfortabele auto, voorzien van lederen bekleding en airconditioning, naar de luchthaven. Om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden kunnen wij ervoor zorgen dat u bij terugkomst weer afgehaald wordt op de luchthaven en comfortabel naar huis gereden wordt. De chauffeur neemt u tevens het geregel rondom uw koffers en parkeren uit handen. Het bespaart u veel tijd, inspanningen en hoge parkeerkosten.

Heeft u Interesse? Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Indien u boekt voor een exclusieve accommodatie, zoals een Imperial, Royal - of Presidentiële Suite (of gelijkwaardig) dan is het vervoer naar en van één van de luchthavens in Nederland per Mercedes E-klasse inbegrepen.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: