Strandvakantie
Strandvakantie

Strandvakantie

Luxe strandvakantie

Wegdoezelen op uw eigen strandbedje met een briesje en wuivende palmbomen. Om de paar uur komt er iemand van het hotel om te vragen of u nog wat nodig heeft, flesje water, schaaltje fruit of liever een cocktail? Silverjet Vakanties heeft voor u de beste luxe strandvakantie hotels en resorts uitgezocht, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van de zon en zee.

luxe vakantie Spanje

Strijk neer aan een van de Spaanse costa’s of op de Canarische eilanden. Een luxe strandvakantie Spanje heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke strandvakantie. Stralende zon, brede stranden en een zeer aangename klimaat.

luxe vakantie Canarische Eilanden

Voor de ideale luxe (strand)vakantie Canarische Eilanden, is een bezoek aan het eilandje La Graciosa nabij Lanzarote een must. De stranden hier worden als de mooiste van de Canarische Eilanden beschouwd vanwege het prachtige duinlandschap gecombineerd met enkele vulkanen. Dit strand is ideaal voor mensen die rust zoeken, willen vissen of duiken.

luxe vakantiewoning / luxe vakantiehuis

Uw vakantiegeluk is compleet dankzij de speciaal geselecteerde luxe vakantiewoningen en luxe vakantiehuizen. Uw luxe woning is uiteraard smaakvol ingericht en van alle comfort voorzien. Zo zijn er luxe vakantievilla's met een eigen privéstrand. Daarnaast staat het personeel voor u klaar om het een onvergetelijke vakantie van te maken.

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: