Oporto

Luxe vakanties Oporto

De charismatische havenstad Porto heeft een historische binnenstad die nog bijna helemaal intact is. Een heerlijke slenterstad gelegen aan de monding van de rivier de Douro in het noorden van Portugal met veel bezienswaardigheden.

 • BoutiqueHideawayWellnessAuto inclusief

  Douro 41 Hotel & Spa

  Raiva - Douro Vallei - Portugal

  Algemeen
  Exterieur
  Exterieur
  Exterieur
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Wellness
  Wellness
  Uitzicht
  Ambiance
  Ambiance
  Ambiance
  Algemeen
  Algemeen
  BoutiqueHideawayWellnessAuto inclusief

  Ruimte, rust, natuur, wijn. Het noorden van Portugal is een lust voor het oog en een verademing voor lichaam en geest.

  Local colours
  Design Hotels
  Bekijk ›

  v.a. € 948, - p.p.


  27-okt-2021
  7 nachten
  2 personen
  Deluxe Kamer
  Logies & ontbijt
  Inclusief vlucht

  Inclusief huurauto
  Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20kg bagage
  Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven of Brussel
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

De historische binnenstad is nog bijna helemaal intact en opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Aan de noordzijde van de Douro vindt u de typerende smalle straatjes, de 75 meter hoge ‘Torre dos Clerigos’, het moderne Casa da Musica als symbool van het nieuwe Porto en het met tegels versierde Sao Bento-treinsstation. Geniet van alles wat deze stad te bieden heeft.

Cityhotel
Wij selecteerden voor u in het centrum aan de Douro het charmante {HOTEL:pestana-vintage-porto} en het {HOTEL:hotel-infante-sagres}, een uniek hotel in het hart van de door UNESCO als werelderfgoed erkende historische wijk van Porto.


Hotelvoorzieningen

In Portugal kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs, terwijl u voor de babysitservice dient te betalen. Dit geldt gewoonlijk ook voor de aangeboden land- en watersporten. De watersportfaciliteiten worden veelal niet door het hotel zelf gemanaged en zijn in de wintermaanden gesloten. De wellnessfaciliteiten zijn in de regel gratis toegankelijk. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants zijn niet altijd het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.


Tips

Autohuur
De hotels in Oporto bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.