Seabourn
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Seabourn

5* Seabourn

Kleinschalig, informeel en van een uitstekende kwaliteit. Zo kunnen we de luxe schepen met een licht en modern design van Seabourn het beste omschrijven.

De Filosofie van Seabourn

Vanaf het moment dat je aan boord stapt, voel je de sfeer van ongedwongen perfectie waarin je je kunt onderdompelen. De attente bemanning zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, nog voordat je erom hoeft te vragen.

De Vloot van Seabourn

Licht en Modern Design

De schepen van Seabourn hebben de sfeer en het uiterlijk van een groot jacht. Geen traditionele lobby en receptie aan boord van deze schepen, maar een Seabourn Square: een multifunctionele ruimte waar de gasten kunnen ontspannen in comfortabele zitjes.

De Seabourn Venture

De Seabourn Venture is het gloednieuwe en eerste expeditieschip van deze luxe rederij. Dit schip beschikt over unieke uitrustingen, zoals speciaal ontworpen onderzeeërs waarmee gasten het onderwaterleven kunnen verkennen.

De Seabourn Ervaring

Seabourn Square

Seabourn Square dient als koffiebar, bibliotheek, winkelgedeelte, servicedesk en informatiepunt. Deze multifunctionele ruimte biedt een ontspannen en comfortabele omgeving voor alle gasten.

Watersportplatform (Marina)

Een andere unieke Seabourn-eigenschap is het uitschuifbare watersportplatform (de Marina) aan de achterzijde van de schepen. Tijdens een Marina-dag kunnen gasten genieten van allerlei watersportactiviteiten zoals kayakken, surfen en suppen.

Culinair Genot aan Boord

Internationale Maaltijden

Aan boord geniet je van uitstekend verzorgde, smaakvolle internationale maaltijden. De culinaire ervaringen zijn ontworpen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen.

All-Inclusive Dranken

Naast heerlijke maaltijden zijn alle drankjes inbegrepen, inclusief alcoholische dranken, geselecteerde wijnen, champagne en de minibar. Dit alles maakt deel uit van de all-inclusive formule van Seabourn.

Ongeëvenaarde Service

Attente Bemanning

De bemanning van Seabourn staat bekend om hun attente en persoonlijke service. Alles wordt geregeld voordat je erom hoeft te vragen, waardoor je volledig kunt ontspannen en genieten.

Entertainment en Activiteiten

Marina-dagen

Op Marina-dagen kunnen gasten genieten van diverse watersportfaciliteiten, volledig inbegrepen. Het watersportplatform biedt een unieke ervaring die je nergens anders vindt.

Unieke Ervaringen

De Seabourn Venture biedt unieke ervaringen zoals onderwaterexpedities met speciaal ontworpen onderzeeërs. Dit schip tilt avontuur en luxe naar een hoger niveau.

Awards en Erkenningen

Seabourn heeft de afgelopen jaren vele awards gewonnen en ontvangt de hoogste waarderingen van haar trouwe gasten. Deze erkenningen bevestigen de uitzonderlijke kwaliteit en service die Seabourn biedt.

Conclusie

Seabourn biedt een kleinschalige, informele en luxueuze cruise-ervaring die ongeëvenaard is. Met uitstekende service, culinaire hoogstandjes en unieke activiteiten, is een reis met Seabourn een keuze die je nooit zult betreuren.

Veelgestelde Vragen

 1. Wat is inbegrepen in de all-inclusive formule van Seabourn? Seabourn biedt een uitgebreide all-inclusive ervaring, inclusief maaltijden, drankjes, fooi, roomservice en wifi.
 2. Wat maakt de Seabourn Venture uniek? De Seabourn Venture is een expeditieschip met unieke uitrustingen zoals onderzeeërs voor onderwaterexpedities.
 3. Wat is Seabourn Square? Seabourn Square is een multifunctionele ruimte aan boord die dient als koffiebar, bibliotheek, winkelgedeelte, servicedesk en informatiepunt.
 4. Zijn alle drankjes inbegrepen bij Seabourn? Ja, alle (non) alcoholische dranken zijn inbegrepen, met uitzondering van zeer exclusieve merken.
 5. Welke watersportactiviteiten zijn beschikbaar op Marina-dagen? Op Marina-dagen kunnen gasten genieten van kayakken, surfen, suppen en andere watersportactiviteiten, allemaal volledig inbegrepen.

Inclusief bij Seabourn

 • Cruise op basis van volpension
 • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
 • Fooien
 • Roomservice
 • Dineren in specialiteitenrestaurants
 • Watersportmogelijkheden vanaf de marina
 • Wifi

Routes Seabourn

VertrekSchipVanNaarRoute
24-11-2024 Seabourn Pursuit Buenes Aires, Agentinie Antartica The Great White Continent
13-02-2025 Seabourn Pursuit Ezeiza Int. Apt. Argentinië Ezeiza Int. Apt. Argentinië 13-daagse Seabourn Antarctica Exploration
13-02-2025 Seabourn Pursuit Ezeiza Int. Airport, Buenos Aires Ezeiza Int. Airport, Buenos Aires 13-Day Antarctica Exploration
02-03-2025 Seabourn Quest Benoa (Denpasar), Indonesië Hong Kong, China 14-daagse Seabourn Indonesia & The Philippines
27-03-2025 Seabourn Ovation Lissabon, Portugal Monte Carlo, Monaco Iberian Coast, France & Italy
30-05-2025 Seabourn Quest Vancouver, Canada Vancouver, Canada 14-Day Alaska Glaciers, Fjords & Inside Passage
27-06-2025 Seabourn Pursuit Broome, Australië Darwin, Australië Kimberley Expedition Warerfalls & Wandjinas
28-06-2025 Seabourn Sojourn Dover (Londen), Verenigd Koninkrijk Dover (Londen), Verenigd Koninkrijk Icelandic Intrigue
17-08-2025 Seabourn Encore Athene (Piraeus), Griekenland Athene (Piraeus), Griekenland Aegean Treasures & Ephesus
12-10-2025 Seabourn Venture Manaus, Brazilië Manaus, Brazili Heart of the Amazon
30-10-2025 Seabourn Pursuit San Antonio (Santiago), Chili Ezeiza Int. Airport, Argentinië Chilean Fjords and Antarctica
06-01-2026 Seabourn Sojourn Los Angeles (Californië), USA Vancouver, Canada Seabourn 2026 World Cruise Ring of Fire


Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: