Scenic
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Scenic Luxury Cruises & Tours

5* Scenic

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de weidse oceaan, dan bevelen we de ‘superjachten’ Emerald Azzurra en Emerald Sakara als uw boutique hotel op zee.

Alles is inclusief, van de heerlijke gerechten, en de uitstekende wijnen tot een keuze uit meerdere uitstapjes aan land. Onze eerste gasten gingen aan boord en genoten van het design, de luxe en de uitstekende verzorging, tot in de details.

Het gloednieuwe paradepaardje van deze rederij is de Scenic Eclipse, het beste omschreven als een ‘ontdekkingsjacht’, geschikt voor exclusieve zeereizen en expedities. Exclusief, dat woord werd het meest gebruikt in de eerste reviews van onze gasten. Op de Scenic Eclipse is het serviceniveau van het allerhoogste niveau en zijn de ruimtes ontworpen in de stijl van ruimte, comfort en luxe. En toch heeft men enkele kleine details gevonden om de in aanbouw zijnde Scenic II nog weer te kunnen verbeteren en haar zusterschip te overtreffen.

Welk schip het ook betreft: aan de vaarroutes is veel aandacht besteed. Ze zijn samengesteld vanuit een visie om de gasten vanuit hun ‘home-away-from-home’ kennis te laten maken met de mooiste plekken der aarde, waar grotere schepen niet altijd kunnen aanleggen. Een zeer gevarieerd aanbod van excursies, lezingen en expeditie-excursies (gedurende poolcruises) is inbegrepen. Voor een zeer exclusieve tour biedt de Scenic Eclipse u de mogelijkheden van haar indrukwekkende onderzeeër en luxe helikopter.

Aan boord van de rivierschepen van Scenic genieten maximaal 168 gasten van uitzonderlijk comfort en uitgelezen gastvrijheid van een zeer attente bemanning. Dat ontbijt, lunch en diner inclusief zijn spreekt voor zich, maar dat geldt ook voor de keur aan exquise hapjes, die in de lounge geserveerd worden wanneer u maar wilt, bijvoorbeeld wanneer u terug komt van één van de mooie en tevens inbegrepen landexcursies. Wilt u op een bestemming zelf op pad met de e-bike in plaats van deelnemen aan een begeleide tour? Aan boord zijn e-bikes aanwezig.

Toppunt van inclusief is de Scenic-app. Onderweg krijgt u, via de inbegrepen Wifi, alle informatie die u graag wilt ontvangen: een beschrijving van de plaatsen die u aandoet en tips op het moment dat u zelf op pad gaat. Dat de gidsen op elke bestemming van het hoogste niveau zijn spreekt voor zich.


Inclusief bij Scenic

  • Cruise op basis van all-inclusive
  • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
  • Butlerservice
  • Fooien
  • Excursies
  • Wifi

Routes Scenic

VertrekSchipVanNaarRoute
13-12-2023 Scenic Opal Zürich, Zwitserland Amsterdam, Nederland Christmas Markets Delight
08-01-2024 Scenic Eclipse II Buenos Aires, Argentinië Buenos Aires, Argentinië Beyond the Antarctic Circle
10-05-2024 Scenic Eclipse I Rome (Civitavecchia), Italië Valletta, Malta Italian Treasures
22-07-2024 Scenic Eclipse I Oslo, Noorwegen Reykjavik, IJsland Arctic Islands Svalbard, Greenland and Iceland
08-08-2024 Scenic Eclipse II Broome, Australië Darwin, Australië Uncover the Kimberley Coastline: An Ancient Wilderness
05-09-2024 Scenic Eclipse I Kopenhagen, Denemarken Kopenhagen, Denemarken Uncover Greenland & Canada
29-10-2024 Scenic Eclipse II Lautoka, Fiji Auckland, Nieuw-Zeeland 11-daagse Scenic Cruise 'Treasures of the Pacific: the Yasawas to New Zealand'

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: