Riverside Luxury Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Riverside Luxury Cruises

Riverside Luxury Cruises

Riviercruisen met Riverside Luxury Cruises is een traktatie voor de zintuigen, waardoor u de wereld kunt zien, aanraken, voelen en er varen als nooit tevoren.

Vind een plekje in de buitenlucht op het intieme bovendek, terwijl u langs prachtige landschappen met slaperige dorpjes en levendige plaatsen vaart – adem het leven in en weet: dit zijn de momenten die u nooit meer zult vergeten.

Geniet van een lekkere Earl Grey of een verkwikkende Taittinger rosé bij zonsondergang, terwijl u zich verwondert over bijvoorbeeld alle ins en outs tijdens de doorgang in de sluizen. Eenmaal aan land kunt u zich onderdompelen in de cultuur van de mooiste steden van Europa. Terug aan boord wachten u de culinaire specialiteiten van de regio die u net heeft verkend.
De  luxueuze  schepen  Mozart,  Debussy  en  Ravel  hebben  in  vergelijking  met  vele andere rivierschepen meer ruimte per passagier, diverse lounges en bars en een deck plan dat zo is ontworpen dat het nergens ‘vol’ voelt. Het zonnedek is voorzien van veel kleurrijke zitjes, zoals oversized zitzakken en ligstoelen. Tevens is het zeer aan te raden om op één van de schepen van Riverside Luxury Cruises een gezinsvakantie met (jonge) kinderen door te brengen. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en aan boord zijn diverse suites met een tussendeur naar de naastgelegen suite.
Excursies zijn uiteraard altijd een aanrader, maar wilt u op een bestemming zelf een mooie fietstocht in de omgeving maken, dan is dit mogelijk; aan boord zijn zowel e-bikes als reguliere fietsen aanwezig.
De cruises worden aangeboden op basis van cruise-only of met het all-inclusive pakket. Tevens is het mogelijk om een excursiepakket vooraf te reserveren. Hiermee is er per haven één geselecteerde excursie inclusief.

Inclusief bij Riverside Luxur y Cruises

  • Cruise op basis van volpension
  • Fooien
  • Water, koffie en thee tijdens ontbijt, lunch en diner
  • Minibar (non-alcoholische dranken)
  • Roomservice (tijdens openingstijden van de restaurants)
  • Wifi

Routes Riverside Luxury Cruises

VertrekSchipVanNaarRoute
26-06-2024 Riverside Mozart Wenen, Oostenrijk Wenen, Oostenrijk The Habsburg Monarchy