Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Zeer geschikt voor families
 Sublieme wellness
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Zeer geschikt voor families
 Sublieme wellness

v.a. € 3.545, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Pavilion Tuinzicht begane grond o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 05-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Four Seasons Resort Langkawi, Langkawi

Het Four Seasons Resort Langkawi is een exclusief en luxueus resort met een elegante uitstraling en een prachtige mix van Indiase, Moorse en Aziatische stijlen. Het resort, omgeven door weelderig tropisch groen met hoge palmbomen bevindt zich in een ca. 8 ha royale exotische tuin met wandelpaden, trappetjes en geurende bloemen. Verspreid in de tuinen en de restaurants staan grote vergrijsde beelden en potten gevuld met kleurrijke bougainvillea. Het zeer comfortabale resort ligt direct aan het parelwitte zandstrand met aflopende zeebodem en telt maar liefst 1,5 km aan lengte aan de Andaman Zee. De tropische ligging aan het strand, de persoonlijke en warme service en het geboden comfort maken dit resort tot een topaccommodatie voor zowel koppels als families met grote of kleine kinderen. Het Langkawi Wildlife Park op ca. 11 km met mystieke mangroves en oeroude regenwouden is te bezoeken via het resort. De luchthaven van Langkawi ligt op ca. 30 minuten rijden.


Faciliteiten

Stijlvolle ruime entree, receptie, lobby, lounge, fitnessruimte, boetiek met oa. lokaal geproduceerde bijzondere sieraden en sarongs en bibliotheek met ruime keuze uit boeken in verschillende talen. In de schitterend aangelegde tuinen bevinden zich 2 zeer fraai ontworpen zwembaden waarvan 1 voor adults only. Dit zwembad met een lengte van ca. 50 m heeft een schitterende ligging aan het zandstrand. Handdoekenservice aanwezig. Ook zijn hier enkele privé-nissen met ligbedden. Het tweede zwembad is een groot ‘free-form’ zwembad met jacuzzi, rondom palmbomen en ligbedden. Fietsen staan gratis ter beschikking.
Watersportmogelijkheden waarvan de niet-gemotoriseerde zoals kajakken en supboarden gratis zijn. Miniclub ‘Lutong Kids Club’ met verrassende en sportieve aktiviteiten voor kinderen van 5-12 jaar.

Wellness

De GEO-Spa in Moorse stijl gebouwd met waterpartijen biedt een scala aan behandelingen en therapieën in de 6 paviljoens in een groene en rustige omgeving. Uitgebreide fitnessruimte met moderne apparatuur.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Voor uw overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants.Het Four Seasons Resort Langkawi beschikt over uitmuntende restaurants in verschillende stijlen.
IkanIkan: Het authentieke vissershuis ”Ikan Ikan” op palen en met zicht over het strand biedt een exotische mix van seafood en Maleisische gerechten voor diner. In de avond feeëriek verlicht.
Restaurant Serai dat ‘citroengras’ betekent is er voor het luxe en uitgebreide ontbijt met een heerlijke ligging aan het witte zandstrand. Het ontbijt kan zowel binnen als buiten genuttigd worden.
Rhu Bar oftewel ‘Arabian Nights Lounge’, op het strand in geheel Moorse stijl met felle kleuren, tradi­tioneel batik en waterpijpen worden cocktails, snacks en lichte maaltijden geserveerd.
Bij Kelapa Grill vindt u goede Aziatische roerbakgerechten, gegrilde steaks en andere internationale gerechten op de kaart.
24-uurs in-room-dining.


Kamers & Suites

De 91 opgetrokken paviljoens en villa’s liggen ver­spreid door de tropische tuinen. De paviljoens bevinden zich in units van 4 over 2 etages; op de begane grond 2 ruime paviljoens met ruim terras en op de eerste etage twee ruime suites met ruime balkons langs de twee zijden. De villa’s zijn geheel vrij­staand met directe toegang tot het strand. Alle zijn uitermate smaakvol ingericht in warme kleuren, houten vloeren, kleurrijke vloerkleden, kussens en kunstwerken. Voorzien van kingsizebed airconditioning, flatscreen-tv, cd- en dvd-speler, iPod-docking station en minibar. Luxe ruime marmeren badkamer met twee wastafels, hamam-bad en aparte inloopdouche met regendouche. 

Pavilion Tuinzicht begane grond

ca. 68 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 17 jaar 
Smaakvol ingerichte kamer met balkon of veranda in paviljoen dat is opgetrokken uit veel hout en glas. Op de begane grond.

Pavilion Tuinzicht 1e verdieping

ca. 68 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 17 jaar 
Smaakvol ingerichte kamer met balkon of veranda in paviljoen dat is opgetrokken uit veel hout en glas. Op de 1e verdieping.

Pavilion Gedeeltelijk Zeezicht begane grond

ca. 68 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 17 jaar 
Smaakvol ingerichte kamer met balkon of veranda in paviljoen dat is opgetrokken uit veel hout en glas. Op de begane grond met gedeeltelijk zeezicht.

Pavilion Gedeeltelijk Zeezicht 1e verdieping

ca. 68 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 17 jaar 
Smaakvol ingerichte kamer met balkon of veranda in paviljoen dat is opgetrokken uit veel hout en glas. Op de 1e verdieping met gedeeltelijk zeezicht.

Beach Villa Plunge Pool

ca. 220 m², maximaal 2 volwassenen + 2 kinderen 
Comfortabele villa met veel privacy en omringd door vijvers. Open plan woon-/slaapkamer, kingsizebed, Spabehandelkamer, openluchtdouche en plungepool.

Deluxe Family Beach Villa

ca. 226 m², maximaal 5 personen 
Gelegen aan het strand met open woon-/slaapkamer met kingsizebed, 2e slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, playstation, ruime badkamer met openluchtdouche en plungepool.

Family Pool Villa Tuinzicht - 3 slaapkamers

ca. 590 m², maximaal 4 volwassenen
Villa bestaande uit een grote living met eettafel en zithoek, kitchenette, 3 slaapkamers, 3 luxe badkamers, grote veranda en privé-zwembad (22 m²).

Royal Beach Pool Villa - 1 slaapkamer

ca. 200 m², maximaal 2 volwassenen 
Summum van luxe, gesitueerd op een rustige, idyllische locatie aan het strand. Ruime woonkamer, 1 slaapkamer, kitchenette, Spabehandelkamer, grote veranda en privé-zwembad.

Royal Beach Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 1400 m², maximaal 4 volwassenen 
Het summum van luxe, gesitueerd op een rustige, idyllische locatie aan het strand. Ruime woonkamer, 2 slaapkamers, kitchenette, Spabehandelkamer, grote veranda en privé-zwembad

Imperial Beach Pool Villa - 3 slaapkamers

ca. 3880 m², maximaal 8 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen t/m 17 jaar Zeer elegante en luxe villa met ruime living, volledig ingerichte kitchenette, Spabehandelkamer, 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers, grote veranda en privézwembad (ca. 50 m²).

Imperial Beach Pool Villa - 5 slaapkamers

ca. 4810 m², maximaal 12 volwassenen of 8 volwassenen en 4 kinderen t/m 17 jaar Zeer elegante en luxe villa met eigen opgang, met ruime living, volledig ingerichte kitchenette, Spabehandelkamer, 5 slaapkamers, 4 luxe badkamers, grote veranda met zeezicht en privézwembad (ca. 100 m²).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here