Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding

v.a. € 1.374, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Economy Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 26-06-2024
Faciliteiten   |   Wine & Dine   |   Bijzonderheden   |   Kamers & Suites

4*Superior Lopesan Baobab Resort, Gran Canaria

Als inspiratiebron voor het Lopesan Baobab Resort heeft het mysterieuze en kleurrijke Afrika gediend, waarbij de landschappen en cultuur van dit continent zijn gebruikt om een unieke atmosfeer en uitstraling te scheppen. Daarbij is gebruik gemaakt van veel hout en andere natuurlijke materialen.Het Baobab Resort heeft alles wat u van een vijfsterrenresort mag verwachten: modern, trendy en uniek en geschikt voor het hele gezin. De prachtige omgeving en de aangename temperatuur gedurende bijna het gehele jaar, nodigen uit om te genieten van de unieke sfeer en de vele activiteiten.Het resort met een spectaculaire architectuur biedt een mooi vergezicht over de Atlantische Oceaan, de zandduinen, de palmenoase of het berglandschap van Gran Canaria en ligt in een grote subtropische tuin met vijvers en watervallen, met als blikvanger een enorme houten brug over een grote waterpartij. Het resort ligt ideaal in het centrum van Maspalomas/Meloneras met in de nabijheid de historische vuurtoren, de duinen en de promenade met haar vele winkels, bars en restaurants. Op korte afstand bevinden zich verschillende golfbanen (Campo de Golf Maspalomas en Meloneras Golf). Het winkelcentrum Varadero ligt op ca. 250 m. De luchthaven van Las Palmas bevindt zich op ca. 40 km.

Special

15% voordeel op uw verblijf
Van 06-04-2024 t/m 30-04-2024
Indien geboekt voor 11-04-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Ruime, fraaie lobby met receptie in exotische stijl, met wifi, lounge en winkel. Er is een indrukwekkend zwembadlandschap dat bestaat uit meerdere zwembaden met verschillende temperaturen waaronder een relaxation zwembad, 'slow river' zwembad, waterval zwembad, zwembad met watergrotten en een zwembad met twee kunstmatig aangelegde stranden die op harmonieuze wijze zijn geïntegreerd in de 'Afrikaanse' omgeving. Het zwembadlandschap biedt verfrissing en ontspanning voor jong en oud. De zwembaden zijn omringd door terrassen met ligbedden en parasols.'s Avonds verandert de Plaza Marimba, gelegen in het midden van het resort, in dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Hier kunt u genieten van verschillende shows en entertainment in de open lucht. In de winterperiode wordt dit verplaats naar de gezellige bar Dodori. Voorts zijn er een fitnessruimte, een multifunctioneel sportveld en een kapper met schoonheidssalon. Op ca. 100 m afstand bevindt zich het Casino van het naastgelegen Lopesan Costa Meloneras Resort met eigen restaurant.
De kidsclub van Lopesan, Panchi World (van 4 tot 12 jaar), is ingericht in Afrikaanse stijl en is een kinderparadijs dat de jonge gasten een onvergetelijke vakantie bezorgt. Er is onder meer een kinderzwembad met glijbaan. Panchi World staat onder leiding van een professionele staf. Verder kunt u in de directe omgeving tennis of minigolf spelen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt, halfpension (ontbijt en diner in het buffetrestaurant, drankjes niet inbegrepen) of halfpension premium, mogelijkheid voor ‘dine around’ (met reservering) tussen de restaurants van de Lopesan Hotels in Meloneras (behalve hotel Faro, a Lopesan Collection), ontbijt en diner in het buffetrestaurant of à-la-carte diner (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) in een van de geselecteerde restaurants (Alpendre, Ovo en Toscana) behoren tot de mogelijkheden. Let op: voor sommige à la carte opties geldt een toeslag en drankjes niet inbegrepen. Restaurants zijn wisselend geopend.
Baobab en Marula: hoofdrestaurants in buffetvorm voor ontbijt en diner.
Restaurant Pili Pili: à la carte grillrestaurant voor barbecuegerechten bij het zwembad.
Restaurant Akara: à la carte restaurant met Afrikaanse specialiteiten in een persoonlijke ambiance.
Richard Burton Bar: in deze bar worden drankjes, snacks, cocktails en koffie en thee met gebak geserveerd.
Samuel Baker Bar: lobbybar voor cocktails en koffie.
Mungo Park: bij het zwembad voor een verfrissend drankje.
Henry Stanley Bar: bij de grot.
Dodori Bar: op de begane grond van de Afrika-lodge.
Roomservice.


Bijzonderheden



Kamers & Suites

Het Lopesan Baobab Resort telt in totaal 677 ruime kamers en suites die bestaan uit een indrukwekkende mengeling van modern ontwerp, exclusieve apparatuur en Afrikaanse elementen. De kamers en suites zijn gedecoreerd in zachtbruine kleuren, waarin u zich direct thuis zult voelen. Alle kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, telefoon, huurkluisje, minibar en wifi. Badkamer met bad en aparte douche, föhn, badjassen, slippers (in Suites) en balkon of terras met zitje.Indien u verblijft in één van de Unique by Lopesan kamers ontvangt u onder andere de volgende extra services: Exclusieve check-in en -out, gratis wifi, 'Dine around' waarbij gasten kunnen ontbijten en dineren in een buffetrestaurant van één van de Lopesan hotels mits 24 uur van te voren gereserveerd, 'Early breakfast', waarbij als u vroeg moet uitchecken u vroeg kunt ontbijten indien dit 24 uur van te voren is gereserveerd, eenmaal toegang per volwassene per verblijf in het Wellness Center van het Lopesan Costa Meloneras, eenmaal gebruik van kinderoppas per verblijf indien van te voren gereserveerd wordt en gebruik wordt gemaakt van behandelingen in de Spa of van de greenfees, prioriteit voor een reservering in de a la carte restaurants, ontbijt in een exclusief gedeelte. Exclusief gedeelte bij één van de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve lounge met bediening voor warme en koude drankjes en snacks. In de kamer zijn er premium amenities en twee flesjes wijn (18,75 cl) bij aankomst, Nespresso-apparaat met cupjes en waterkoker met theefaciliteiten. Gratis kluisje.

Economy Kamer

ca. 34 m², maximaal 2 volwassenen 
Minder gunstig gelegen kamer met balkon met zitje.

Tweepersoonskamer

ca. 34 m², maximaal 3 personen 
Elegante ruime kamer met balkon en zitje. De tv kan worden weggeschoven achter een paneel. Met straat en-/of bergzicht.

Tweepersoonskamer Garden- / Pool View

ca. 34 m², maximaal 3 personen 
Elegante ruime kamer met balkon en zitje. De tv kan worden weggeschoven achter een paneel. Met tuin-/zwembadzicht.

Family Kamer

ca. 42 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Kamer met twee queensizebedden (1,50 m breed) en een sofabed.

Family kamer Pool Access

ca. 34 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar Kamer op de begane grond en met directe toegang tot het zwembad.

Unique Deluxe Kamer Plungepool

ca. 34 m², maximaal 3 personen
Kamer met plungepool en ligbedden, gelegen op dezelfde verdieping als de receptie.

Unique Superior Kamer

ca. 82 m², minimaal 2 volwassenen en maximaal 3 personen 
Ruime kamer met kingsizebed en badkamer met bad en aparte douche. Ruim terras voorzien van zitje en ligbedden.

Unique Junior Suite

ca. 56 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Junior suite met afgescheiden woon- en slaapgedeelte met 2 plasma-tv´s. Met tuin-/zwembadzicht of bergzicht.

Unique Senior Suite

ca. 70 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Ruime senior suite met woonkamer met sofabed, slaapkamer en groot balkon met fraai uitzicht. De badkamer beschikt over een groot bad. Met tuin-/zwembadzicht of bergzicht.

Unique Royal Suite

ca. 220 m², maximaal 4 personen
Ruime suite met Afrikaanse accenten. Woonkamer met eetgedeelte en als extra een gastentoilet. Verder zijn er twee slaapkamers, een met kingsizebed en een met twee bedden, beide met eigen badkamer. Ruim balkon met hydromassagebad met fraai uitzicht. (luxe privé-transfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here