Hideaway hotel
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel
 Hideaway hotel
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel

v.a. € 6.233, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. halfpension
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 05-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Forte Village Villa del Parco, Sardinië

Al meer dan 30 jaar heeft het schitterende Forte Village Resort zich over de gehele wereld weten te onderscheiden. Een exclusief resort met grote naam en faam, waar u kunt genieten van een ongekend aantal faciliteiten, uitstekend gastronomisch aanbod en verschillende kwaliteitshotels. Forte Village Resort ligt in een exotische tuin van 25 ha met tropische bloemen en planten aan een lang zandstrand en biedt letterlijk alles voor een topvakantie voor het hele gezin. De in totaal 8 vier- en vijfsterrenhotels en villa's zijn harmonisch geïntegreerd in het landschap en zijn omgeven door veel groen zoals pijnbomen en bougainvilles met goed begaanbare wandelpaden. Villa Del Parco is een exclusief vijfsterrenhotel gelegen in een dennenbos nabij vele faciliteiten. Het behoort tot de Leading Hotels. Forte Village Resort ligt in het ongerepte zuidelijke deel van Sardinië op 10 km van Pula, 4 km van Santa Margherita di Pula en op ca. 45 km van de luchthaven Cagliari.

Special

15% voordeel op uw verblijf
Van 09-04-2024 t/m 29-06-2024
en van 06-07-2024 t/m 26-07-2024
en van 17-08-2024 t/m 02-11-2024
Indien geboekt voor 01-05-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Middelpunt van het resort is Piazza Maria Luigia met luxe boetieks, bars, nachtclub en avondentertainment. 's Avonds wordt het plein een ontmoetingsplaats, waar verschillende vormen van amusement plaatsvinden, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het resort beschikt over totaal 10 zoet- en zoutwaterzwembaden, waaronder een 5-baans olympisch zwembad met een lengte van 25 m en een gebied voor waterpolo. Aan het strand ligbedden en parasols. Uitzonderlijk is de Forte Village Sport Academy met sterinstructeurs uit de wereld van voetbal, tennis, rugby, fietsen, schaken, tafeltennis, schermen, basketbal en boksen. Elke zomer kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar deelnemen aan de cursussen van voetbalclub Real Madrid. Er zijn specifieke cursussen voor keepers, steraanvallers, verdedigers en spelmakers. Deelnemers ontvangen een voetbaltenue (tegen betaling). Er is ook een Forte Village Rugby Academy (5-16 jaar). Wedstrijden en trainingen vinden plaats in Leisure Land op het resort. Hier vindt men tevens een go-kartbaan en bowling. e Forte Village Tennis Academy met bekende namen w.o. Pat Cash, Jonas Bjorkman en Paul Haarhuis. De Academy beschikt over 12 (verlichte) gravelbanen, 1 hardcourtbaan en 2 pádelbanen. Diverse watersporten aan het strand als windsurfen, waterskiën, duiken, laser- en catamaranzeilen (tegen betaling).

Children’s Wonderland is een kleinschalig stadje met bibliotheek, bioscoop, brandweerkazerne, een Barbie™-huis met Barbie-activiteiten en Mario’s Village, een modeldorp op kindermaat waar kinderen kunnen spelen als burgemeester, brandweerman, kapper, DJ en nog veel meer. Gewenste F1-coureurs kunnen over het circuit zoemen en aanstormende wetenschappers kunnen experimenteren in Wonderlab. Andere faciliteiten zijn een kinderzwembad en een familierestaurant, plus een heleboel activiteiten en workshops waar de kinderen kunnen koken, een instrument bespelen, dansen en hun eigen kunstwerk creëren op een groot doek met kunstenaars uit ArtEvent. Er is ook een kinderrestaurant met speciale kindermenu's.


Wellness

De Acquaforte Thalasso Spa werd volledig gerenoveerd en beschikt over een uniek circuit van 6 thalassobaden, elk met een unieke mix van zeewater, olie en zout en is gelegen in schitterende tropische tuinen. Geniet hier van stoombaden, massages, detox-programma’s en een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Het fitnesscenter bevindt zich tevens in de Spa (inclusief).


Wine & Dine

De verzorging is op basis van halfpension (in geselecteerde restaurants, sommige tegen meerprijs afhankelijk in welk hotel men verblijft en reservering noodzakelijk). Forte Village biedt haar gasten de kans om van gastronomische maaltijden te genieten uit de wereld van de haute cuisine. Er zijn totaal 21 restaurants waar gerechten met de meest verse ingrediënten worden bereid en waarvan 80% wordt geproduceerd op Sardinië. In de maanden juli en augustus komen beroemde chef-koks op bezoek om de populaire Celebrity Chef Nights te organiseren. Elk hotel heeft een eigen ontbijtrestaurant en een hoofdrestaurant plus keuze uit 3 of meer andere restaurants voor het diner. 

Gasten kunnen genieten van een verfijnd ontbijt op de exclusieve ‘Patio’ van Villa del Parco & Spa en voor het diner van het schitterende Belvedere Gourmet Rooftoop, gelegen op de bovenste verdieping van het hotel, met een à la carte menu en fine dining.
Bovendien kunnen gasten voor het diner kiezen uit de volgende restaurants, inbegrepen in de prijs van halfpension:
Cavalieri: restaurant voor een ontbijtbuffet en diner. Er is ook een à-la-carte selectie beschikbaar. Kies een scala aan smaken uit een verscheidenheid aan buffetstations, waaronder biologische groenten, verse zeevruchten, heerlijk brood en desserts.
Forte Grill: traditioneel grill, in het Oasis gebied.
Pineta: buffetrestaurant inclusief mineraalwater, 1/2 liter huiswijn p.p. inbegrepen.
Sardijns: traditionele gerechten en lokale specialiteiten (tafelreservering verplicht).
Brazillians: vlees op lange spiesen gegrild boven een BBQ (tafelreservering verplicht).
Le Dune: dit à la carte restaurant is geopend voor ontbijt en diner en is gespecialiseerd in verse zeevruchten en een degustatiemenu.


Kamers & Suites

Leading Hotel in een exclusieve sfeer gelegen aan de rand van het resort op 450 m van het strand en omgeven door hoge dennenbomen. Alle 45 kamers en bungalows zijn volledig gerenoveerd en bieden nu een absoluut modern en luxueus design. Ze bieden allemaal een prachtig uitzicht op de tuin. Badkamer met bad en separate douche.

Deluxe Kamer Villa del Parco

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Volledig gerenoveerde luxe kamers op de begane grond met een terras of op de 1e verdieping met een balkon met uitzicht op de tuin. Badkamer met ligbad en/of douche. 

Bungalow Kamer Villa del Parco

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
De bungalows zijn geschakeld en liggen in de tuin met een eigen terras (ca. 25 m²) en tuin. Bungalows met verbindingsdeur mogelijk. Ideaal voor rustzoekers en privacy.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here