Silverjet Zekerheden

Juist in deze tijd is de zekerheid en expertise van uw reisorganisatie van groot belang. Weet dat u altijd op ons kunt vertrouwen middels onze 6* zekerheden.

* 1 
Uw betrouwbare partner

Het gevoel voor ultieme luxe zit in ons DNA verankerd. Al meer dan 20 jaar zijn wij de betrouwbare partner in luxe pakketreizen. Door uw gehele reis bij ons onder te brengen nemen wij u alles uit handen en kunt u ook tijdens uw reis op ons rekenen. Wij zullen u te alle tijde helpen bij de repatriëring en u alle bijstand verlenen die nodig is. 

* 2 
Ontzorg-garantie

Wij volgen de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM en de ANVR, onze brancheorganisatie. Daarnaast staan wij in nauw contact met onze lokale partners en leveranciers. Uiteraard staat uw welzijn bij ons voorop en volgen wij elke situatie op de voet. 

* 3 
24/7 voor u bereikbaar

Vanaf het eerste advies tot en met uw thuiskomst is het ons doel u volledig te ontzorgen en dat wordt in deze roerige tijden niet anders. Onze Luxury Travel Consultants staan dan ook 24/7 voor u klaar.

* 4 
Flexibele reisvoorwaarden

Voor u en voor ons verandert de situatie bijna elke dag. Daarom zullen wij ons zo flexibel mogelijk opstellen. Samen kijken wij naar een voor u passend reisplan met versoepelde annuleringsvoorwaarden.

* 5 
SGR-Garantie

Ons lidmaatschap van de SGR geeft u de zekerheid dat uw reisgelden altijd zijn gewaarborgd. De reissom van de door u bij ons ondergebrachte reis is hierdoor veiliggesteld. 

* 6 
Bezocht en geïnspecteerd

Elke accommodatie is door ons persoonlijk bezocht en geïnspecteerd. Onze hotels voldoen aan alle eisen en voorwaarden, zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie.