Silverjet Zekerheden

Juist in deze tijd is de zekerheid en expertise van uw reisorganisatie van groot belang. Weet dat u altijd op ons kunt vertrouwen middels onze 6* zekerheden.

* 1 
Uw betrouwbare partner

Het gevoel voor ultieme luxe zit in ons DNA verankerd. Al meer dan 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in luxe pakketreizen. Door uw gehele reis bij ons onder te brengen nemen wij u alles uit handen en kunt u ook tijdens uw reis op ons rekenen. 

* 2 
Ontzorg-garantie

Wij verzorgen met veel enthousiasme alle elementen van uw droomvakantie, allemaal vanuit dezelfde drijfveer: uw verwachtingen overtreffen! Daarbij garanderen wij repatriëren in noodsituaties. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden, deze neemt Silverjet Vakanties voor haar rekening.

* 3 
Veilig en geïnspecteerd

Onze accommodaties worden regelmatig bezocht en geïnspecteerd. U kunt er zeker van zijn dat onze selectie voldoet aan alle eisen die u van een Silverjet-hotel mag verwachten.

* 4 
Flexibele reisvoorwaarden

Wij houden niet koste wat kost vast aan gepubliceerde voorwaarden, wanneer wij de mogelijkheid hebben deze ten gunste van onze klanten aan te passen, dan denken wij uiteraard met u mee! 

* 5 
SGR-Garantie

Ons lidmaatschap van de SGR geeft u de zekerheid dat uw reisgelden altijd zijn gewaarborgd. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw reissom is veiliggesteld voor een eventueel faillissement van de organisator van welk onderdeel van uw reis dan ook.

* 6 
24/7 bereikbaar

Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!