Top 3 Hideaways

Een vakantie naar een hideaway is een prachtige gelegenheid om weer eens echt tijd voor elkaar te maken. Waar kan dat beter dan op een van de mooiste en exclusieve locaties op de Seychellen, de Malediven of in de woestijn van Dubai? We geven u graag een top 3 van hideaways, zodat u straks samen kunt genieten.

1. Maia Luxury Resort & Spa, Seychellen

Het Maia Resort wordt beschouwd als één van de beste hotels van de Seychellen. Het ligt op een unieke locatie aan één van de mooiste kusten van het eiland waar granieten rotsformaties, uitbundige flora en fauna en turkooizen zee het beeld bepalen. De exclusieve privévilla’s liggen in een 12 ha groot domein aan het ongerepte zandstrand van Anse Louis. Alles straalt romantische luxe uit, zoals een verzonken buitenbad op hetzelfde waterniveau als het privézwembad. De zonsondergang kan bewonderd worden vanuit elke villa. Ideaal voor een intieme en zorgeloze vakantie dankzij de persoonlijke en uitmuntende service. Zo heeft u gedurende uw verblijf een persoonlijke butler die alles voor u regelt. De luchthaven ligt op 40 minuten rijden.

Bekijk het Anatara Maia Seychelles Villas

2. Hideaway Beach Resort & Spa, Haa Alifu Atol - Dhonakulhi - Malediven

Dit hideaway is een romantisch resort op het paradijselijke eiland Dhonakulhi. Het is een plaats van serene rust omdat er nauwelijks andere resorts zijn. Het kristalheldere water van de ondiepe lagune met exotische vissen strekt zo ver als het oog reikt. Het eiland, bedekt met tropische vegetatie, kokospalmen en bananenbomen, heeft poederwitte zandstranden van 3 km lang en een schitterend huisrif. Ontspanning en modern comfort zijn gegarandeerd in uw luxe villa, de Spa of in één van de uitstekende restaurants. Na een indrukwekkende renovatie heeft dit geweldige resort haar deuren in 2015 opnieuw geopend. Het hideaway ligt op 60 minuten per watervliegtuig van het hoofdeiland Malé.

3. Al Maha Desort Resort & Spa, Dubai

Terwijl de zon langzaam boven de eindeloze zandduinen uitklimt, verandert een schijnbaar eenzame groep bedoeïenententen in het unieke en exclusieve Al Maha Desert Resort. Dit resort biedt zeer fraaie suites in bedoeïnenstijl welke van alle gemakken zijn voorzien. Hier kunt u samen genieten van magische nachten in de woesten. Naast haar unieke setting biedt het resort ook een uitstekende service en bijzondere Spa. Beleef samen een ontspannde massage in de buitenlucht. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor diverse activiteiten, zoals tochten per kameel, ‘nature walks’, boogschieten, valkenjacht of een picknick in het omliggende woestijnlandschap. Een bijzondere vakantiebelevenis!

Bekijk het Al Maha Desert Resort & Spa