Oceania Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Cruise in style met Oceania Cruises

Bent u toe aan een vakantie die volledig naar uw wensen wordt samengesteld? Dan is reizen met Silverjet Vakanties voor u de beste keuze! Bij ons kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige selectie van de beste hotels, toegang tot de Executive Lounge voor vertrek en comfortabele privétransfers op uw vakantiebestemming. Wilt u reizen per private jet, verblijven in de meeste exclusieve suites en villa’s of toch op ontdekking met een ultra-luxe cruise? Ons streven is om iedere wens te vervullen en uw droomvakantie tot in het kleinste detail te verzorgen.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.


Sumptuous Arabia
OCEANIA RIVIERA
Van Abu Dhabi naar Mumbai • 29-12-2023
Vertrek op 29 december 2023 vanuit de Verenigde Arabische Emiraten voor een 11-daagse cruise met het volledig gerenoveerde schip Oceania Riviera.  Bewonder de woestijnsteden van Oman en de Verenigde Arabische Emiraten, waar strakke architectuur naast weelderige paleizen en moskeeën staat. Geniet van een bezoek aan het afgelegen Sir Bani Yas waar meer dan 17.000 exotische dieren vrij rondlopen en een overnachting in het bruisende Mumbai.
Indicatieprijs p.p. € 4.689,-
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Veranda Stateroom. Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 800,- per stateroom voor besteding aan excursies, alcoholisch drankenpakket tijdens lunch en diner, dineren in specialiteitenrestaurants, roomservice dineren (24/7), onbeperkt softdrinks, flesjes water, cappuccino, espresso, thee en vruchtensappen, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen,
wasse vice en fitness lessen.

 

Kijk hier voor meer

Sumpyuous Arabia   Route Arabia

Ottomans & Oracles
OCEANIA VISTA
Van Istanbul naar Rome • 11-05-2024
Vertrek op 11 mei 2024 vanuit Istanbul voor een 11-daagse cruise met Oceania’s gloednieuwe schip, de Oceania Vista. Begin met een overnachting in het mystieke Istanbul voor een duizelingwekkende onderdompeling in de geschiedenis van de klassieke meesterwerken van Antalya en Heraklion tot de indrukwekkende vestingwerken van Valletta en de chique sfeer van Sorrento en Capri.
Indicatieprijs p.p. € 4.679,-
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Veranda Stateroom. Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 800,- per stateroom voor besteding aan excursies, alcoholisch drankenpakket tijdens lunch en diner, dineren in specialiteitenrestaurants, roomservice dineren (24/7), onbeperkt softdrinks, flesjes water, cappuccino, espresso, thee en vruchtensappen, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitness lessen.

 

Kijk hier voor meer

 

Rome Istanbul   rome istanbul kaart

 

Oceania Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de weidse oceaan, dan bevelen we de ‘superjachten’ Emerald Azzurra en Emerald Sakara als uw boutique hotel op zee.

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en naast het bezoeken van authentieke bestemmingen belang hecht aan dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses. Vier schepen van maximaal 680 gasten, twee schepen van maximaal 1250 gasten. En daar komt in 2023 een gloednieuw paradepaardje bij: de Vista, die maximaal 1200 gasten gaat meenemen op haar fantastische vaarroutes. De schepen zijn stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Uniek bij Oceania is dat het schip regelmatig tot laat in de avond in een mooie bestemming ligt, wat u de mogelijkheid geeft ook in de avonduren door pittoreske straatjes te wandelen of aan land te dineren. Daarbij zijn de schepen van zodanig formaat dat ze vaak in het historische centrum kunnen aanleggen en niet in een industriële haven buitenaf. Mocht het schip wel wat verder van het centrum liggen, verzorgt de rederij een shuttlebus-service. Ook zijn er diverse routes, waarbij een schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd heeft de bestemming te ontdekken.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen in uw cruise. De kwaliteit van de gerechten en de presentatie zijn top! De wijnselectie is ‘one of a kind’. Varen de schepen nabij een wijnregio, dan zult u aan boord ook van de lokale wijnen kunnen genieten. Een extra eervolle vermelding verdient Oceania met haar dagelijkse, fameuze high tea.

Bij elke cruise ontvangt u een O’Life Choice: een drankenpakket van wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner, een boordtegoed dat u vrij kunt besteden of een aantal land excursies. U kiest wat het beste bij u past.
Inclusief bij Oceania Cruises

  •     Cruise op basis van volpension
  •     Koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater
  •     Roomservice
  •     Dineren in specialiteitenrestaurants
  •     O’Life Choice
  •     Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
  •     Wifi