Oceania Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Oceania Cruises: Exclusieve cruises voor fijnproevers

Geniet van culinaire hoogstandjes en wereldklasse service aan boord van Oceania Cruises

Bent u toe aan een vakantie die volledig naar uw wensen wordt samengesteld? Dan is reizen met Silverjet Vakanties voor u de beste keuze!
Bij Silverjet kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige selectie van de beste rederijen, toegang tot de Executive Lounge voor vertrek en
comfortabele transfers op uw vakantiebestemming.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.

Cradle of the Ancients

Nieuwe luxe schip

OCEANIA VISTA

VAN ROME NAAR VENETIË
Vertrek op 21 mei 2024 vanuit Rome voor
een 12-daagse cruise met het intieme schip Oceania Vista
 
Vista   Kaart Cradle of the Ancients
 
Vertrek op 21 mei 2024 vanuit Rome voor een 12-daagse cruise met het intieme schip Oceania Vista. Duik in de oudheid van het Romaanse en Griekse Rijk waar schoonheid en wijsheid voor het eerst bloeiden, of het nu te midden van de verbluffend ruige vergezichten van de Amalfikust is, de prachtige marmeren relikwieën van Athene.
Indicatieprijs p.p. € 6.289,-
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting.
Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 800,- excursietegoed per stateroom, niet-alcoholisch dranken, softdrinksinclusief koffiespecialiteiten, premium wijn of bier  tijdens lunch en diner, gourmet specialiteiten diner, roomservice dineren (24/7), shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitness lessen.

 

Rome naar Venetië


Yachts & Palaces

Nieuwe luxe schip

OCEANIA VISTA

VAN ATHENE NAAR MONTE CARLO
Vertrek op 14 augustus 2024 vanuit Athene voor
een 11-daagse cruise met het elegante schip Oceania Vista.
 
Vista   Kaart Yachts & Palaces
 
Vertrek op 14 augustus 2024 vanuit Athene voor een 11-daagse cruise met het elegante schip Oceania Vista.
Geniet van de nazomerzon te midden van een duizelingwekkende reeks bezienswaardigheden, waaronder het kristalheldere water van Kefalonia, de legendarische ruige kustlijn van Amalfi en de felgekleurde huizen van Positano, die schilderachtig in de richting van de Tyrreense Zee trapsgewijs in elkaar overlopen.
Indicatieprijs p.p. € 5.725,-
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting. Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 800, excursietegoed stateroom, niet-alcoholische dranken, softdrinks inclusief koffiespecialiteiten, premium wijn, Champagne of bier tijdens lunch en diner, gourmet specialiteiten diner, roomservice dineren (24/7), shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitnesslessen

 

Kijk hier voor meer


Oceania Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de weidse oceaan, dan bevelen we de ‘superjachten’ Emerald Azzurra en Emerald Sakara als uw boutique hotel op zee.

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en naast het bezoeken van authentieke bestemmingen belang hecht aan dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses. Vier schepen van maximaal 680 gasten, twee schepen van maximaal 1250 gasten. En daar komt in 2023 een gloednieuw paradepaardje bij: de Vista, die maximaal 1200 gasten gaat meenemen op haar fantastische vaarroutes. De schepen zijn stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Uniek bij Oceania is dat het schip regelmatig tot laat in de avond in een mooie bestemming ligt, wat u de mogelijkheid geeft ook in de avonduren door pittoreske straatjes te wandelen of aan land te dineren. Daarbij zijn de schepen van zodanig formaat dat ze vaak in het historische centrum kunnen aanleggen en niet in een industriële haven buitenaf. Mocht het schip wel wat verder van het centrum liggen, verzorgt de rederij een shuttlebus-service. Ook zijn er diverse routes, waarbij een schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd heeft de bestemming te ontdekken.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen in uw cruise. De kwaliteit van de gerechten en de presentatie zijn top! De wijnselectie is ‘one of a kind’. Varen de schepen nabij een wijnregio, dan zult u aan boord ook van de lokale wijnen kunnen genieten. Een extra eervolle vermelding verdient Oceania met haar dagelijkse, fameuze high tea.

Bij elke cruise ontvangt u een O’Life Choice: een drankenpakket van wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner, een boordtegoed dat u vrij kunt besteden of een aantal land excursies. U kiest wat het beste bij u past.
Inclusief bij Oceania Cruises

  •     Cruise op basis van volpension
  •     Koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater
  •     Roomservice
  •     Dineren in specialiteitenrestaurants
  •     O’Life Choice
  •     Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
  •     Wifi

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: