Oceania Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Oceania Cruises: Exclusieve cruises voor fijnproevers

Bezoek authentieke bestemmingen en dineer in verfijnde specialiteitenrestaurants aan boord van Oceania Cruises.

Bent u toe aan een vakantie die volledig naar uw wensen wordt samengesteld? Dan is reizen met Silverjet Vakanties voor u de beste keuze!
Bij Silverjet kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige selectie van de beste rederijen, toegang tot de Executive Lounge voor vertrek en
comfortabele transfers op uw vakantiebestemming.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.

West Africa Rhythms

OCEANIA RIVIERA

VAN BARCELONA NAAR KAAPSTAD
Vertrek op 14 november 2024 vanuit Barcelona voor
een 27-daagse cruise met het elegante schip Oceania Riviera.
 

Vertrek op 14 november 2024 vanuit Barcelona voor een 27-daagse cruise met het elegante schip Oceania Riviera. Laat de bruisende gemeenschappen van West-Afrikaanse landen en de uitbundige
wildernis van Afrika schitteren tijdens deze ontdekkingsreis van bijna een maand. Voeg daar nog eens gewilde tussenstops op de Canarische Eilanden aan toe, samen met overnachtingen in het betoverende Walvisbaai en het levendige Kaapstad en beleef een onvergetelijk avontuur.
Indicatieprijs p.p. € 7.894,-
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Veranda Stateroom. Inclusief: vluchten, Executive Lounge voor vertrek, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 1.200,- excursietegoed per stateroom, fooien/tips, niet-alcoholische dranken, softdrinks, koffiespecialiteiten alsook premium wijnen, champagne of bier tijdens lunch en diner, gourmet specialiteiten diners, roomservice dineren (24/7), shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitnesslessen.

 

van Barcelona naar Kaapstad

Colonial Crowns

OCEANIA RIVIERA

VAN KAAPSTAD NAAR SINGAPORE
Vertrek op 11 december 2024 vanuit Kaapstad voor
een 32-daagse cruise met het intieme schip Oceania Riviera
 
Vertrek op 11 december 2024 vanuit Kaapstad voor een 32-daagse cruise met het intieme schip Oceania Riviera. Laat je meevoeren op een betoverende ontdekkingsreis van Afrika naar Zuidoost-Azië, en geniet van een schitterend kleurenpalet aan bestemmingen. Verken de ongerepte wildernis van Zuid-Afrika, laat je betoveren door de goddelijke eilanden van de Seychellen en de Maldiven, bewonder de met tempels gevulde havens in Thailand en Maleisië en beleef nog talloze andere adembenemende momenten!
Indicatieprijs p.p. € 9.773,-

o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Veranda Stateroom. Inclusief: vluchten, Executive Lounge voor vertrek, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 1.400,- excursietegoed per stateroom, fooien/tips, niet-alcoholische dranken, softdrinks, koffiespecialiteiten alsook premium wijnen, champagne of bier tijdens
lunch en diner, gourmet specialiteiten diners, roomservice dineren (24/7), shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitnesslessen.

 

van Kaapstad naar Singapore


Oceania Cruises

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en naast het bezoeken van authentieke bestemmingen belang hecht aan dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses. Vier schepen van maximaal 680 gasten, twee schepen van maximaal 1250 gasten. En daar komt in 2023 een gloednieuw paradepaardje bij: de Vista, die maximaal 1200 gasten gaat meenemen op haar fantastische vaarroutes. De schepen zijn stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Uniek bij Oceania is dat het schip regelmatig tot laat in de avond in een mooie bestemming ligt, wat u de mogelijkheid geeft ook in de avonduren door pittoreske straatjes te wandelen of aan land te dineren. Daarbij zijn de schepen van zodanig formaat dat ze vaak in het historische centrum kunnen aanleggen en niet in een industriële haven buitenaf. Mocht het schip wel wat verder van het centrum liggen, verzorgt de rederij een shuttlebus-service. Ook zijn er diverse routes, waarbij een schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd heeft de bestemming te ontdekken.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen in uw cruise. De kwaliteit van de gerechten en de presentatie zijn top! De wijnselectie is ‘one of a kind’. Varen de schepen nabij een wijnregio, dan zult u aan boord ook van de lokale wijnen kunnen genieten. Een extra eervolle vermelding verdient Oceania met haar dagelijkse, fameuze high tea.

Bij elke cruise ontvangt u een O’Life Choice: een drankenpakket van wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner, een boordtegoed dat u vrij kunt besteden of een aantal land excursies. U kiest wat het beste bij u past.
Inclusief bij Oceania Cruises

  •     Cruise op basis van volpension
  •     Koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater
  •     Roomservice
  •     Dineren in specialiteitenrestaurants
  •     O’Life Choice
  •     Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
  •     Wifi