Oceania Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Unieke cruises, simply MORE!

Cruise in style met Oceania Cruises

Bent u toe aan een vakantie die volledig naar uw wensen wordt samengesteld? Dan is reizen met Silverjet Vakanties voor u de beste keuze!
Bij Silverjet kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige selectie van de beste rederijen, toegang tot de Executive Lounge voor vertrek en
comfortabele privétransfers op uw vakantiebestemming.

Simply MORE

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.


Western Caribbean Wonders

OCEANIA SIRENA

VAN MIAMI NAAR MIAMI
Vertrek op 25 januari 2024 vanuit Miami voor
een 10-daagse cruise met het intieme schip Oceania Sirena.
 
Miami to Miami   Kaart Miami naar Miami
 
Vertrek op 25 januari 2024 vanuit Miami voor een 10-daagse cruise met het intieme schip Oceania Sirena. Begeef u naar de Westelijke Caraïben, waar avontuur, geschiedenis en natuurwonderen in overvloed zijn. Ontdek weelderige regenwouden, oude ruïnes, specerijenboerderijen, spectaculaire koraalriffen en meer. U zult ook genieten van een zeldzame overnachting in het prachtige Cozumel.
Indicatieprijs p.p. € 5.485,-
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Balcony Stateroom.
Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 800,- simply MORE excursietegoed aan wal per stateroom, alcoholisch drankenpakket tijdens lunch en diner, gourmet specialiteiten diner, roomservice dineren (24/7), onbeperkt softdrinks, flesjes water, cappuccino, espresso, thee en vruchtensappen, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitness lessen.

 

Miami to Miami


Far East Memories

OCEANIA INSIGNIA

VAN BALI NAAR TOKYO
Vertrek op 9 maart 2024 vanuit Bali voor
een 17-daagse cruise met het elegante schip Oceania Insignia.
 
Bali naar Tokio   Kaart Bali naar Tokio
 
Vertrek op 9 maart 2024 vanuit Bali voor een 16-daagse cruise met het elegante schip Oceania Insignia.
U zult waarschijnlijk de talloze inspirerende bezienswaardigheden die u tijdens deze reis zult ervaren niet vergeten; een betoverende combinatie van de afgelegen stranden van de Filipijnen, de futuristische wolkenkrabbers van Taiwan, de ongetemde wildernis van Borneo en de vergulde tempels van Japan
Indicatieprijs p.p. € 10.092,-
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Balcony Stateroom. Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 1.000,- simply MORE excursietegoed aan wal per stateroom, alcoholisch drankenpakket tijdens lunch en diner, gourmet specialiteiten diner, roomservice dineren (24/7), onbeperkt softdrinks, flesjes water, cappuccino, espresso, thee en vruchtensappen, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitnesslessen

 

Kijk hier voor meer


Oceania Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de weidse oceaan, dan bevelen we de ‘superjachten’ Emerald Azzurra en Emerald Sakara als uw boutique hotel op zee.

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en naast het bezoeken van authentieke bestemmingen belang hecht aan dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses. Vier schepen van maximaal 680 gasten, twee schepen van maximaal 1250 gasten. En daar komt in 2023 een gloednieuw paradepaardje bij: de Vista, die maximaal 1200 gasten gaat meenemen op haar fantastische vaarroutes. De schepen zijn stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Uniek bij Oceania is dat het schip regelmatig tot laat in de avond in een mooie bestemming ligt, wat u de mogelijkheid geeft ook in de avonduren door pittoreske straatjes te wandelen of aan land te dineren. Daarbij zijn de schepen van zodanig formaat dat ze vaak in het historische centrum kunnen aanleggen en niet in een industriële haven buitenaf. Mocht het schip wel wat verder van het centrum liggen, verzorgt de rederij een shuttlebus-service. Ook zijn er diverse routes, waarbij een schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd heeft de bestemming te ontdekken.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen in uw cruise. De kwaliteit van de gerechten en de presentatie zijn top! De wijnselectie is ‘one of a kind’. Varen de schepen nabij een wijnregio, dan zult u aan boord ook van de lokale wijnen kunnen genieten. Een extra eervolle vermelding verdient Oceania met haar dagelijkse, fameuze high tea.

Bij elke cruise ontvangt u een O’Life Choice: een drankenpakket van wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner, een boordtegoed dat u vrij kunt besteden of een aantal land excursies. U kiest wat het beste bij u past.
Inclusief bij Oceania Cruises

  •     Cruise op basis van volpension
  •     Koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater
  •     Roomservice
  •     Dineren in specialiteitenrestaurants
  •     O’Life Choice
  •     Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
  •     Wifi