Oceania Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Uniek cruise aanbod voor alleenreizenden!

Cruise in style met Oceania Cruises

Overweegt u om alleen op reis te gaan? Dan is een cruise met Oceania Cruises een uitstekende keuze. De vele activiteiten die worden georganiseerd tijdens deze afvaarten vormen de beste manier om medegasten te ontmoeten én wat nader te leren kennen. Zo worden vreemde gezichten al snel bekende gezichten.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.


ISLAND TAPESTRY
OCEANIA SIRENA
VAN PANAMA CITY NAAR MIAMI
Vertrek op 17 maart 2024 vanuit Panama City voor
een 11-daagse cruise met het elegante schip Oceania Sirena.
 
Na een opwindende doortocht door het Panamakanaal, geniet u van de kleurrijke architectuur van Willemstad, het opmerkelijke landschap van St. Lucia, de levendige sfeer van San Juan en kunt u heerlijk luieren aan het saffierblauwe water van Great Stirrup Cay.
Indicatieprijs p.p. € 5.859,-
o.b.v. volpension en een 1-persoonsbezetting in een Solo Ocean View Stateroom.  Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 400,- per stateroom voor besteding aan excursies, alcoholisch drankenpakket tijdens lunch en diner, dineren in specialiteitenrestaurants, roomservice dineren (24/7), onbeperkt softdrinks, flesjes water, cappuccino, espresso, thee en vruchtensappen, Wifi, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, was-service en fitness lessen.

 

Kijk hier voor meer

Island Tapestry   Island Tapestry kaart

BRIDGE TO MEXICO
OCEANIA REGATTA
VAN LOS ANGELES NAAR LOS ANGELES
Vertrek op 20 april 2024 vanuit Los Angeles voor
een 12-daagse cruise met het intieme schip Oceania Regatta.
 
Trakteer uzelf op een heerlijke voorjaarscruise door de wateren van het zonovergoten Mexico en bezoek stijlvolle klassiekers als Puerto Vallarta en Cabo San Lucas, maar ook minder bekende enclaves die boordevol lokale persoonlijkheid zitten, zoals het afgelegen La Paz en Manzanillo.
Indicatieprijs p.p. € 6.429,-
o.b.v. volpension en een 1-persoonsbezetting in een Solo Ocean View Stateroom.
Inclusief: vluchten, Executive Lounge, transfers, pre-night hotel, wifi, US$ 400,- per stateroom voor besteding aan excursies, alcoholisch drankenpakket tijdens lunch en diner, dineren in specialiteitenrestaurants, roomservice dineren (24/7), onbeperkt softdrinks, flesjes water, cappuccino, espresso, thee en vruchtensappen, Wifi, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, was-service en fitness lessen.

 

Kijk hier voor meer

 

Bridge to Mexico   Bridge to Mexico kaart

 

Oceania Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de weidse oceaan, dan bevelen we de ‘superjachten’ Emerald Azzurra en Emerald Sakara als uw boutique hotel op zee.

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en naast het bezoeken van authentieke bestemmingen belang hecht aan dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses. Vier schepen van maximaal 680 gasten, twee schepen van maximaal 1250 gasten. En daar komt in 2023 een gloednieuw paradepaardje bij: de Vista, die maximaal 1200 gasten gaat meenemen op haar fantastische vaarroutes. De schepen zijn stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Uniek bij Oceania is dat het schip regelmatig tot laat in de avond in een mooie bestemming ligt, wat u de mogelijkheid geeft ook in de avonduren door pittoreske straatjes te wandelen of aan land te dineren. Daarbij zijn de schepen van zodanig formaat dat ze vaak in het historische centrum kunnen aanleggen en niet in een industriële haven buitenaf. Mocht het schip wel wat verder van het centrum liggen, verzorgt de rederij een shuttlebus-service. Ook zijn er diverse routes, waarbij een schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd heeft de bestemming te ontdekken.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen in uw cruise. De kwaliteit van de gerechten en de presentatie zijn top! De wijnselectie is ‘one of a kind’. Varen de schepen nabij een wijnregio, dan zult u aan boord ook van de lokale wijnen kunnen genieten. Een extra eervolle vermelding verdient Oceania met haar dagelijkse, fameuze high tea.

Bij elke cruise ontvangt u een O’Life Choice: een drankenpakket van wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner, een boordtegoed dat u vrij kunt besteden of een aantal land excursies. U kiest wat het beste bij u past.
Inclusief bij Oceania Cruises

  •     Cruise op basis van volpension
  •     Koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater
  •     Roomservice
  •     Dineren in specialiteitenrestaurants
  •     O’Life Choice
  •     Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
  •     Wifi