Silverjet-zekerheden
De 6* Silverjet-zekerheden
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

De 6* Silverjet-zekerheden

Juist in deze tijd is de zekerheid en expertise van Silverjet voor jou en jouw klanten van groot belang. Weet dat je altijd op ons kunt vertrouwen middels onze 6* zekerheden.

* 1 
Jouw betrouwbare partner

Het gevoel voor ultieme luxe zit in ons DNA verankerd. Al meer dan 20 jaar zijn wij jouw betrouwbare partner in luxe pakketreizen. Door de gehele reis bij ons onder te brengen kunnen wij de vakantie tot in ieder luxe detail verzorgen en kunnen jij en je klanten ook tijdens de reis op ons rekenen. Wij zullen te allen tijde assisteren bij de repatriëring en alle bijstand verlenen die nodig is. 


* 2 
Ontzorg-garantie

Wij volgen de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM en de ANVR, Daarnaast staan wij in nauw contact met onze lokale partners en leveranciers. Uiteraard staat het welzijn van de klant bij ons voorop en volgen wij elke situatie op de voet. 

* 3 
24/7 bereikbaar

Ons doel volledig ontzorgen, vanzelfsprekend geldt dat voor jouw klanten, maar ook voor jou! Hoe fijn is het, zeker in deze roerige tijden, de zekerheid te hebben van een partner te hebben die altijd voor je klaar staat. Onze Luxury Travel Consultants staan 24/7 voor je klaar.

* 4 
Flexibele reisvoorwaarden

De situatie rondom reizen verandert bijna elke dag. Daarom zullen wij ons zo flexibel mogelijk opstellen. En kijken we graag samen met jou naar een passend reisplan voor jouw klanten.

* 5 
SGR-Garantie

Ons lidmaatschap van de SGR geeft je de zekerheid dat de reisgelden altijd zijn gewaarborgd. De reissom van de door jou ondergebrachte reis bij Silverjet is hierdoor veiliggesteld.
 
* 6 
Bezocht en geïnspecteerd

Elke accommodatie wordt regelmatig door ons persoonlijk bezocht en geïnspecteerd, zodat we de garantie kunnen geven dat deze voldoet aan onze hoge Silverjet standaard. 

Nu bezoeken op dit moment niet mogelijk is, staan wij zo goed als dagelijks met hen en onze lokale vertegenwoordiging in contact. Hierdoor kunnen wij up to date informatie geven omtrent de situatie ter plaatse en de maatregelen die genomen zijn. Zo kan jouw klant genieten van een onbezorgde vakantie.