Travel in Style
Meet our Team - Raul
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Meet our Team - Raul

Maak kennis met ons team. Deze week stellen wij graag onze Product Manager Raúl aan u voor. Raúl is verantwoordelijk voor de selectie van het aanbod luxe hotels in Spanje en Marokko, niet zo gek aangezien hij uit Spanje komt. 

“Ik ben geboren en opgegroeid in Madrid, Spanje. Mijn klasgenootjes voorspelden toen dat ik niet in Spanje zou blijven en dat is uitgekomen. Na mijn studie psychologie heb ik de hele wereld over gereisd en ben in 1998 in Nederland komen wonen.

Uiteindelijk heb ik mijn plek in Nederland gevonden in de reiswereld en ben ik mijn carrière gestart bij een grote Incoming Tour Operator. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Silverjet. Als Product Manager ben ik hier verantwoordelijk voor Spanje, Marokko en Cyprus. Bij de keuze van accommodaties probeer ik zoveel mogelijk luxe en variatie aan te brengen in het aanbod hotels en villa’s waarbij een goede locatie, service en kwaliteit een ‘must’ zijn. Niet iedereen heeft immers dezelfde smaak. 

Spanje is niet alleen mijn thuisland, het is ook een van mijn favoriete vakantielanden. Want hoe langer ik weg ben uit Spanje, hoe meer ik van het land ontdek wanneer ik het bezoek.Nu waardeer ik het lekkere eten, het fijne klimaat, de mooie cultuur en natuur en de grote regionale verschillen. Met name de Costa de la Luz is een van mijn favoriete regio's en hier ben ik dan ook vaak te vinden. Dit gebied is nog veelal onontdekt en biedt een oase van rust met prachtige stranden die bijna Caribisch aan doen.

Verder reis ik graag met mijn partner door het westen van de Verenigde Staten. Graag brengen wij dan een bezoek aan een van de adembenemende, ongerepte en uitgestrekte Nationale Parken. Elke keer weer kijken wij onze ogen uit en genieten wij samen van de rust. Heerlijk!
Raul
En hoe een psycholoog zijn plekje in de reiswereld heeft gevonden kunnen we misschien een andere keer bespreken... Hasta pronto!"

Raul