Luxury Travel Consultant Jeannette

De kans is groot dat u Jeannette al eens aan de telefoon heeft gesproken, want zij werkt al meer dan 10 jaar als Luxury Travel Consultant bij Silverjet Vakanties. Daarom stellen wij haar graag aan u voor!

"Als kind had ik het geluk dat mijn ouders ons ieder jaar mee op vakantie namen. Mooie herinneringen, ik ben een familiemens. Vanwege de vliegangst van mijn vader waren dit altijd autovakanties in Nederland of een winterse vakantie in de Alpenlanden. Op mijn 16e kocht ik, met mijn eigen verdiende geld, mijn 1e vliegticket naar Toronto (Canada) waar ik een aantal weken ging logeren bij een geëmigreerd nichtje. Mijn liefde voor de reisbranche is hierdoor aangewakkerd. De schoolkeuze voor een toeristische opleiding werd een bevestiging hiervan en bracht mij twee stages in het buitenland. Eén van deze stages was als standplaatshostess op het Kanaaleiland Guernsey. Ik werd niet alleen verliefd op dit prachtige eiland, maar ook op één van de lokale inwoners. Een reden om te blijven. Na mijn opleiding heb ik hier dan ook een aantal jaren gewoond en gewerkt in het toerisme. Inmiddels vertoeven wij (een gezin van 4) alweer vele jaren in Nederland en werk ik ruim 14 jaar op de afdeling verkoop bij Silverjet Vakanties.

Het geweldige product, de unieke hotels en cruises, is iets waar ik keer op keer enthousiast van word. Mijn doel bij Silverjet Vakanties is de welverdiende vakantie voor u te regelen die perfect aansluit bij uw wensen. Dat betekent dat ik u bepaalde hotels zal aanraden maar soms ook afraden. Een eerlijk advies op maat. Luxe zit in details. Luxe is een beleving die iedereen weer anders interpreteert.

Binnen het Silverjet team ben ik één van de cruisespecialisten. Een cruise biedt u het voordeel van 1 keer uw koffer uitpakken en iedere ochtend wakker worden op een andere bestemming. Binnen ons aanbod van luxe rederijen treft u kleine schepen aan die vaak in de wat meer pittoreske havens kunnen aanmeren. Aan boord geniet u van een hoogwaardige service en in de specialiteiten restaurants kunt u in sommige gevallen op Michelin sterren niveau dineren. Zo was ik afgelopen november te gast aan boord van de MS Europa 2 van Hapag Lloyd cruises. Een zeereis in het Caribisch gebied die veel indruk op mij maakte. Wat een verwennerij!

JeannetteIn deze bijzondere Corona-tijd is reizen even geen prioriteit geweest, gezondheid gaat voor alles. Gelukkig zien wij nu dat er inmiddels weer mogelijkheden zijn om die welverdiende vakantie voor u te regelen. Als u er aan toe bent, belt u mij dan weer?"

Jeannette Guilbert

P.S Op de volgende bestemmingen heb ik de hotels van Silverjet voor u bezocht; Italië inclusief Sardinië & Sicilië, Portugal inclusief Madeira, Spanje inclusief de Canarische eilanden en de Balearen, Kreta, Marokko, Dubai, Abu Dhabi, Oman, Sri Lanka, Singapore, Thailand, Bali, Mauritius, Malediven, Aruba, Bermuda, New York, Mexico en Zuid Afrika.