Private Jet

In de huidige tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is en we waar mogelijk afstand dienen te houden is ook vliegen een punt van discussie, het zal u niet ontgaan zijn. Hopelijk weerhoudt het u er niet van toch te gaan vliegen, want met alle genomen maatregelen en de luchtverversing en -stromen die in een vliegtuig van toepassing zijn is vliegen nog altijd één van de veiligste manieren van transport.

Maar heeft u wel eens gedacht aan het huren van een Private Jet?
Een vliegtuig alleen voor u en uw eigen reisgenoten, waarbij u dus weet met wie u op reis gaat. U geniet van maximale privacy, veel persoonlijke ruimte en complete luxe aan boord. Daarnaast bepaalt u zelf uw vertrek- en aankomstluchthaven en kunt u uw voorkeur voor vliegtijden aan ons kenbaar maken. Hiermee zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden. Kortom volledige flexibiliteit.

Private jet  Private Jet  Private Jet

Mogelijkheden
Wij bieden moderne en luxe jets voor 4 tot 30 personen, waarmee alle luchthavens snel en uitermate comfortabel bereikbaar zijn. 
En ook zeer aangenaam, u hoeft slechts kort voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn en in de meeste gevallen vertrekt u van een apart gedeelte van de luchthaven, waarmee u de drukte van het terminalgebouw vermijdt.

Meer informatie
Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van een Private Jet in combinatie met een hotel dan kunt u altijd contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants. Wij raden u een Private Jet van harte aan!