Product Manager Lydia

Product Manager LydiaDit keer laten wij u graag kennis maken met Lydia. Zij heeft van haar passie haar werk gemaakt. Haar voorliefde voor reizen bracht haar bij Silverjet Vakanties waar ze nu met veel plezier zorgt voor een uitgebreid en bijzonder aanbod luxe hotels op diverse bestemmingen.  

“Van je passie je werk maken, wie wil dat nu niet? Ik heb het voorrecht te mogen werken in een dynamische branche en met een interessant product: het contracteren van luxe hotels en resorts gelegen op de meest idyllische bestemmingen wereldwijd. 

Na mijn studie heb ik vele jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. Mijn voorliefde voor reizen bracht mij bij Silverjet Vakanties, waar ik met de groei door de jaren heen vrijwel alle bestemmingen en hotels heb bezocht. Ik vind het dan ook geweldig mooie arrangementen samen te stellen, daarbij gebruik makend van mijn uitgebreide know-how, landen- en productkennis 

Als Product Manager bij Silverjet Vakanties ben ik verantwoordelijk voor het aanbod luxe hotels in Azië, Dubai, Abu Dhabi, Oman, de Malediven en Italië. Naast de diversiteit in Azië en het Midden Oosten is Italië een van mijn favoriete bestemmingen. Het land heeft zoveel te bieden: mooie landschappen, rijke cultuur, overweldigende steden, authentieke en veelal kleinschalige hotels en een heerlijke gastronomie. Elke regio biedt weer een andere ervaring!

Reizen is de wereld ontdekken. Naast Italië maak ik dan ook graag actieve reizen naar de Himalaya. Mijn favoriete bestemming is Tibet (wordt helaas niet door Silverjet aangeboden). Mijn mooiste reiservaring was een vierweekse fietstocht over het ‘dak van de wereld’; van Lhasa naar Kathmandu.

Voor Silverjet koop ik diverse hotels in waarbij ik altijd let op de kwaliteit en service van de hotels. Het kan een viersterren deluxe accommodatie zijn, maar ook een top vijfsterrenhotel. Alles dient te kloppen en natuurlijk ook aan te sluiten bij de verwachting van onze gast.

Graag geef ik u mijn persoonlijke tips, zodat u hopelijk in de nabije toekomst samen met Silverjet Vakanties de wereld kunt ontdekken.

1.
Een hideaway in Ubud (Bali) met verblijf in Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve dat aan een snelstromende rivier ligt. Hier kan men zelfs rijst planten en oogsten, deelnemen aan yoga of gewoon relaxen en genieten van de schitterende natuur. Een geweldige retreat. Een aantal nachten in het luxueuze Mandapa voor het ultieme ‘onthaasten’ en in combinatie met een verblijf in een van de luxe strandhotels maakt dit een unieke vakantie-belevenis. 

2.
Een aantal nachten verblijven in het Mobile Camp in de Wahiba woestijn in Oman. De tenten worden neergezet op een plekje naar keuze ver weg van de bewoonde wereld. Een ‘once in a life time experience’. 

3.
Six Senses Laamu op de Malediven is een echte ‘barefoot’ luxury: heerlijk om te relaxen en te ontspannen. Weg van alle drukte. Als je er eenmaal bent wil je niet meer weg, alleen al vanwege de oogverblindende stranden, onderwaterwereld en de excellente service.