Top 5 Koffietafelboeken Travel

Wij bij Silverjet zijn dol op reizen! En daarom hebben wij een top 5 Travel-boeken samengesteld voor op uw koffietafel, zodat u thuis kunt wegdromen bij de meest bijzondere hotels en prachtige bestemmingen.

1. Design Hotels 2020

Design Hotels
Deze hotels imponeren met hun unieke design en bijzondere architectuur. Dit zijn meer dan hotels alleen!  Design Hotels heeft met deze nieuwe editie zichzelf overtroffen door 25 hotels te laten vastleggen door ’s werelds meest toonaangevende fotografen. De reportages bieden een individuele kijk op het verhaal achter deze bijzondere hotels. 

Kijk voor meer informatie op DesignHotels.cc.


2. Mykonos Muse

Mykonos Muse
Wij waarschuwen u alvast; nadat u dit boek heeft bekeken wilt u beslist afreizen naar dit prachtige eiland in de Cycladen. De foto’s van het eiland en de mensen spatten van de bladzijden af en dit boek is dan ook onmisbaar op uw koffietafel.

Kijk voor meer informatie op Assouline.com.


3. NYT 36 Hours Europe 

36 Hours Europe
Eigenlijk zijn alle boeken in deze reeks van The New York Times noemenswaardig, maar stiekem is Europa onze favoriet. Van wijnproeverijen in Bourgondië tot flamenco in Sevilla, van historisch Cyprus tot gemoedelijk Kopenhagen u vindt alles in handige schema’s van 36 uur, zodat u Europa kunt ontdekken in een weekend. 

Kijk voor meer informatie op Taschen.com.


4. Chic Stays

Chic Stays
In dit boek nemen verschillende acteurs, schrijvers en modellen u mee naar de meest prachtige hotels van de hele wereld. Van Sofia Coppola's luxe familie-uitje in het prachtige Bernalda (Italië) tot Kate Moss's favoriete strand op de Malediven; elk van deze zesendertig persoonlijke verhalen beschikt over schitterende foto’s en anekdotes om u te inspireren. 

Kijk voor meer inforrmatie op Assouline.com.


5. Great Escapes Italy

Great Escapes Italy
De schoonheid van Italië is eigenlijk niet te omvatten in een boek, maar Great Escapes Italy heeft dit uitstekend gedaan. Angelica Taschen neemt u mee in een reis door Italië langs de mooiste plekjes van onder meer Umbrië, Sicilië en Puglia en laat u kennis maken met juweeltjes van hotels.

Kijk voor meer informatie op Taschen.com.