Hotel met privé zwembad
Silverjet

Hotel met privé zwembad

Word wakker in de vroege morgen en neem een heerlijke, verfrissende duik in uw eigen zwembad. Deze hotels bieden u de mogelijkheid om dit luxe gevoel te ervaren. U kunt geheel privé en ongestoord van uw eigen privézwembad genieten. Een voorbeeld is Vila Vita Parc - Collecion Luxury Villa's in de Algarve, Portugal.

hotel met prive zwembad griekenland

Griekenland staat bekend om de ultieme luxe. Het is de plek om uzelf even lekker in de watten te laten leggen. Wat dacht u van een lekkere massage, yoga op het hotelstrand en daarna ongestoord uitrusten aan uw eigen privézwembad? Luxe hotels Griekenland

Hotelkamer met jacuzzi

Ideaal na een dagje eropuit te zijn geweest; een hotelkamer met jacuzzi. Voeg hierbij wat bubbels toe en een prachtig uitzicht vanuit uw jacuzzi en u heeft een onvergetelijke ervaring.

Hotel met privé sauna met zwembad

Kom compleet ontspannen thuis tijdens een bezoek aan onze hotels met privé sauna met zwembad. Ideaal om na een dagje actief te zijn geweest een heerlijke duik te nemen en uw dag af te sluiten in uw eigen sauna.

Hotel met een privé strand

Wilt u niet op een druk strand tussen iedereen maar heerlijk rustig aan het strand kunnen verblijven? Er zijn verschillende hotels die een privé strand aanbieden.

Bekijk ook onze zon- en strandvakanties.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: