Corona reisadvies Mauritius

5* Heritage The Villas, Mauritius


Kamers & Suites

De villa's van Heritage The Villas zijn gelegen aan de golfbaan en voorzien van een woonkamer met een flatscreen-tv, een eethoek en een volledig uitgeruste keuken. Elke villa beschikt over een gemeubileerd prieel, privézwembad en barbecuefaciliteiten. Dagelijkse schoonmaak is inbegrepen.

3-slaapkamers Pool Villa

3-slaapkamers Pool Villa

ca. 200 m², maximaal 6 personen  
Ruime compleet uitgeruste villa met 3 slaapkamers waarvan 2 met kingsizebed en 1 met 2 queensizebedden, allen met en suite badkamer. Privézwembad en gelegen aan de golfbaan.

3-slaapkamers Pool Villa Zeezicht

3-slaapkamers Pool Villa Zeezicht

ca. 250 m², maximaal 6 personen   
Ruime compleet uitgeruste villa met 3 slaapkamers waarvan 2 met een kingsizsebed en 1 met 2 eenpersoonsbedden allen voorzien van en suite badkamer. Privézwembad en gelegen aan de golfbaan met uitzicht op zee.

4-slaapkamers Pool Villa

4-slaapkamers Pool Villa

ca. 300 m², maximaal 8 personen   
Ruime compleet uitgeruste villa met 3 slaapkamers voorzien van kingsizebed en 1 slaapkamer met 2 queensizebedden, allen met en suite badkamer. Privézwembad en gelegen aan de golfbaan.

4-slaapkamers Pool Villa Zeezicht

4-slaapkamers Pool Villa Zeezicht

ca. 350 m², maximaal 8 personen  
Ruime compleet uitgeruste villa met 4 slaapkamers voorzien van kingsizebed en 4 badkamers. Privézwembad en gelegen aan de golfbaan met uitzicht op zee.


Ligging

Calendar here