Kijk papa een olifant!

***** LOPESAN BAOBAB RESORT, GRAN CANARIA  
Zoals de naam reeds doet vermoeden is dit unieke resort geïnspireerd op het mysterieuze en fascinerende continent Afrika hetgeen reflecteert in de spectaculaire architectuur en prachtig aangelegde subtropische tuinen, compleet met watervallen en vijverpartijen. Het resort biedt schitterende panoramische vergezichten over de Atlantische Oceaan, de zandduinen, de palmenoase en het grillige berglandschap van Gran Canaria. Lopesan Baobab Resort is met recht een van de meest originele en spectaculaire hotelcomplexen op het eiland.

Kijk papa een olifant!
Tijdens een verblijf in Lopesan Baobab Resort hoeft u er niet raar van op te kijken als u dit uw kind hoort zeggen, want verstopt tussen de weelderige tuinen staat een olifant en er zijn zelfs giraffen en zebra’s. Een wandeling over het complex is dan ook een waar avontuur voor de kleinste gasten.  

ONTDEKKINGSREIZIGERS
Het resort beschikt over diverse bars vernoemd naar beroemde ontdekkingsreizigers van weleer, zoals de Samuel Baker en Henry Stanley bar. Bij de restaurants heeft u de keuze uit de buffetrestaurants Baobab en Marula, het BBQ-restaurant Pili Pili en  à la carte restaurant Akara.

VERVELEN? NIET BIJ LOPESAN BAOBAB!
Het resort  is een waar paradijs voor families. Het indrukwekkende waterpark bestaat uit meerdere zwembaden, watergrotten en twee kunstmatige aangelegde stranden. De “Kids-Club”, Pachi World, met een professioneel  recreatieteam, staat garant voor uren speelplezier. Terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten en spelen in Pachi World genieten de ouders van een welverdiend relaxmoment op de omliggende terrassen met  ligbedden en parasols. 

EEN BALLETJE SLAAN
De sportliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken. U kunt in de directe omgeving van het resort tennis, tafeltennis en/of minigolf spelen en er bevinden zich op korte afstand van het hotel diverse golfbanen.

EEN SUITE VOOR HET HELE GEZIN
De ruime kamers en Suites bieden modern comfort met warme Afrikaanse elementen. Naast een Family Kamer of Pool Acces Kamer kunt u hier ook verblijven in een Junior Suite met een aparte slaapkamer, zodat iedereen kan genieten van een ontspannen vakantie.

EXCLUSIEF BIJ SILVERJET
20% voordeel bij verblijf in verschillende kamertypen. Geldig bij verblijf van 17-08-2019 t/m 31-10-2019, indien geboekt voor 23-07-2019.

BEKIJK DIT FAMILIE RESORT