Ervaar the Greek Chic

***** DAIOS COVE LUXURY RESORT & VILLA’S, KRETA
Daios Cove heeft sinds haar opening in 2010 al een speciaal plekje gekregen in ons hart en is nog steeds een van onze favorieten in Griekenland. Waarom? Dit hotel heeft een prachtige ligging aan een privébaai en biedt alles wat u zich maar kunt wensen; een moderne Spa, uitstekende restaurants en ruime kamers en villa’s met privézwembad. 

GOCO SPA DAIOS COVE
Zodra u een stap zet in deze Spa ervaart u een oase aan rust. Hier komt u los van de dagelijkse beslommeringen, gaat de telefoon uit en komt u weer in contact met uzelf. Terug naar de basis. Naast de vele ontspannende behandelingen kunt u hier ook gewoon genieten… Genieten van het uitzicht over de baai in totale stilte. Uniek! 

EN DE KIDS?
Naast de uitstekende faciliteiten voor een heerlijke vakantie met z’n tweeën kunt u hier ook volop genieten met het hele gezin. Naast de uitstekende kidsclub is er ook een speciale ‘Game Room’ voor de tieners met de nieuwste games.

BEFAAMDE COCKTAILS
Een vakantie is niet compleet zonder cocktails en daar spelen ze bij Daios Cove goed op in. Hier kunt u genieten van exclusieve cocktails die zelfs diverse prijzen hebben gewonnen. 

FAMILIE VILLA OF WELLNESS VILLA
Bij Daios Cove kunt u naast diverse luxe kamers en Suites met privézwembad ook verblijven in luxe villa’s. Speciale familie villa’s waar u met uw gezin kunt genieten van een onbezorgde vakantie, want aan alles is gedacht; babyfoon, aankleedkussen, babybadje etc. Of wat dacht u van de Wellness Villa? Met een sportruimte, sauna en een heerlijke buitendouche. And last but not least; The Mansion. Deze grote villa biedt plaats aan 6 volwassen en 6 kinderen zodat u samen met vrienden of familie The Greek Chic kunt ervaren!

Silverjet-tip: Bij Daios Cove draait alles om ontspannen en genieten. Genieten van het heerlijke eten of een ontspannen behandeling in de Spa. Om thuis al in de vakantiestemming te komen heeft Daios Cove een special Play-list samengesteld waarbij ontspanning en genieten wederom centraal staan. 


EXCLUSIEF BIJ SILVERJET
30% voordeel op uw verblijf. Geldig bij verblijf van 01-07 t/m 31-08*
35% voordeel op uw verblijf. Geldig bij verblijf van 01-09 t/m 31-10*
*Indien geboekt voor 20-07-2019

BEKIJK DIT LUXE RESORT