Travel in Style

TRAVEL IN STYLE
Zorgeloos genieten vanaf het eerste contactmoment met Silverjet Vakanties, dat is waar wij voor staan. Onze ervaren Luxury Travel Consultants luisteren, adviseren en stellen aan de hand van uw persoonlijke wensen een passende luxe zonvakantie voor u samen. Vanzelfsprekend regelen wij alles tot in detail.

AAN U DE KEUZE
Bij Silverjet Vakanties bent u helemaal vrij om zelf uw dag van vertrek en thuiskomst te kiezen. Wij sluiten de reis aan op uw agenda. Onze reizen zijn gebaseerd op rechtstreeks vliegen vanaf Schiphol. Wilt u liever met een andere vliegmaatschappij vliegen of heeft u voorkeur om Business Class of soms zelfs First Class te vliegen? Deel uw wensen met ons en wij stellen alles in het werk om deze te realiseren. 

EEN ONBEZORGDE START VAN UW VAKANTIE
Hoe heerlijk is het om de drukte op de luchthaven enigszins te vermijden door in een rustige omgeving de wachttijd door te brengen? Bij Silverjet Vakanties mag u voor vertrek vanaf Schiphol, Düsseldorf en Brussel Airport altijd gratis gebruik maken van een luxe Executive Lounge. Geniet van de gratis drankjes, hapjes en diverse dagbladen. Ook voor de terugreis vanaf de bestemming kunnen wij op veel luchthavens een Executive Lounge voor u reserveren. 
ALS VIP VANAF SCHIPHOL Wilt u weg van alle drukte dan kunnen wij voor u “het best bewaarde geheim van Schiphol” reserveren. In alle rust wacht u in een uitermate exclusieve omgeving niet alleen, onder het genot van luxe hapjes en drankjes, op het vertrek van uw vlucht. In dit VIP Centre wordt ook de check-in, de paspoortcontrole en het bagagetransport voor u verzorgd? Als het tijd is om te gaan instappen vindt in deze lounge exclusief voor u de security check plaats en daarna wordt u vanuit hier in stijl, per luxe limousine, naar het vliegtuig gebracht. En, bijkomend voordeel, u hoeft zich pas een uur voor vertrek bij het VIP Centre op Schiphol te melden. Exclusiviteit ten top!

STIJLVOLLE TRANSFERS TER PLAATSE
Eenmaal door de douane wilt u natuurlijk zo snel en comfortabel mogelijk naar uw vakantieadres. Vanaf de luchthaven reist u per luxe privétransfer met chauffeur direct naar uw hotel of vakantievilla. Uiteraard draagt de chauffeur zorg voor uw koffers. Op sommige bestemmingen zijn ook bijzondere transfers mogelijk, bijvoorbeeld per stretched limousine of helikopter.