Trendy Ibiza

*****AGUAS DE IBIZA LIFESTYLE & SPA
Dit luxe boutique hotel is onderdeel van de Small Luxury Hotels of the World en heeft een mooie ligging aan de haven van Santa Eulália. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een luxe vakantie in stijl op het trendy Ibiza. 

ECO LUXURY
Bij Aguas de Ibiza draait alles om eco friendly. Zo wordt er gewerkt met leveranciers die deze fi losofi e delen hetgeen resulteert in onder meer het sparen van water tot aan het gebruik van natuurlijke materialen bij de inrichting van de kamer. 

DINEREN OP HET DAKTERRAS
De gastronomische restaurants van Aguas de Ibiza maken veelal gebruik van lokale en gezonde producten. Een unieke ervaring is een diner in het informele tapasrestaurant en cocktailbar Vi Cool van de beroemde chef-kok Sergi Arola. Het terras biedt een fraai uitzicht op Formentera en de marina van Santa Eulália. Daarnaast heeft de huis-sommelier een perfecte wijnlijst samengesteld om uw diner te completeren.

CHILLEN BIJ HET ZWEMBAD
Aguas de Ibiza beschikt over 4 zwembaden, waarvan een adults only pool, waar u op de Balinese bedden heerlijk kunt chillen. Daarnaast kunt u vanaf deze zomer kunt ook genieten van het prachtige uitzicht over de haven bij de nieuwe infi nity pool op het dakterras.

FUN FACT
Iedere kamer en suite in het hotel heeft een schelp aan het plafond, volgens Feng Shui zorgt een schelp boven het bed voor het verwijderen van slechte energie.

EXCLUSIEF BIJ SILVERJET
10% voordeel op uw verblijf
Geldig bij verblijf van 01-08 t/m 31-08, indien geboekt voor 01-08-2019

15% voordeel op uw verblijf
Geldig bij verblijf van 01-09 t/m 27-10, indien geboekt voor 01-08-2019

BEKIJK DIT TRENDY HOTEL