Regent Seaven Seas Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Regent Seven Seas Cruises

Bent u toe aan een vakantie die volledig naar uw wensen wordt samengesteld? Dan is reizen met Silverjet Vakanties voor u de beste keuze!
Bij Silverjet kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige selectie van de beste hotels, toegang tot de Executive Lounge voor vertrek en altijd inbegrepen comfortabele privétransfers op uw vakantiebestemming. Wilt u reizen per private jet, verblijven in de meest exclusieve suites en villa’s of toch op ontdekking met een ultra-luxe cruise? Ons streven is om iedere wens te vervullen en uw droomvakantie tot in het kleinste detail te verzorgen.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.


REGENT SEVEN SEAS VOYAGER
Adriatic & Aegean Allure
13-Daagse cruise van Athene naar Istanbul,
vertrek op 26 april 2024.
Vertrek op 26 april 2024 vanuit Athene voor een adembenemende 13-daagse cruise. Van historische steden zoals Athene, Split, Kotor en Istanbul, naar prachtige vergezichten in Oia op Santorini.
In korte tijd ontdekt u het allemaal! Wanneer u aan boord bent kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes en de smaakvolle live muziek.
Indicatieprijs p.p. € 6.489,-
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Concierge Veranda Suite.
Inclusief: vluchten, Executive Lounge, privétransfers, pre-night hotel, keuze uit veel inbegrepen excursies, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooien en dineren in specialiteitenrestaurants.

 

Kijk hier voor meer

Regent Seven Seas Cruises - Voyager   Athene Istanbul

 

REGENT SEVEN SEAS VOYAGER
Bacalhau, Paella & Pasta
11-Daagse cruise van Lissabon naar Rome,
vertrek op 15 september 2024.
Vertrek op 15 september 2024 vanuit Lissabon voor een adembenemende 11-daagse cruise. Cruise langs de prachtige kusten van het Iberisch schiereiland en diverse eilanden in de Middellandse Zee om een aantal van de meest levendige steden en charismatische dorpen van deze regio te ontdekken.
Indicatieprijs p.p. € 6.239,-
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Concierge Veranda Suite.
Inclusief: vluchten, Executive Lounge, privétransfers, pre-night hotel, keuze uit veel inbegrepen excursies, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooien en dineren in specialiteitenrestaurants.

Kijk hier voor meer

 

Regent Seaven Seas Cruises - op het dek   Lissabon - Rome

 


 

Regent Seaven Seas Cruises

Een rederij waar alles inclusief is! Niet alleen uw favoriete drankje staat al voor u klaar als u uw lievelingsbar bezoekt, maar ook het dineren in de specialiteitenrestaurants is inclusief. Zelfs de excursies zijn zonder beperking inbegrepen, u kunt uw landbezoeken naar hartenlust combineren.

Het ultieme cruisen, zo kunnen we een zeereis aan boord van Regent Seven Seas Cruises het beste omschrijven. Alles ademt kwaliteit en perfecte service staat hoog in het vaandel. De attente bemanning zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt en dit maakt deze rederij uitstekend geschikt voor een langere cruise of zelfs een wereldcruise.

Veel routes hebben een langer verblijf van één of twee nachten in een bijzondere bestemming, zodat u uitgebreid kunt kennismaken met de lokale cultuur of natuur. De inbegrepen excursies kunt u eindeloos combineren. U ontvangt het overzicht ruim voor uw vertrek en kunt vanaf dat moment uw voorkeur reserveren.

Deze rederij heeft een aantal schepen voor maximaal 490 tot 700 gasten en de nieuwere schepen nemen maximaal 750 gasten mee op hun zeereizen.
De Seven Seas Splendor is recent aan de vloot toegevoegd, terwijl het vizier nu op de introductie van het volgende prachtige cruiseschip van deze rederij staat: de Seven Seas Grandeur, het summum van stijl en luxe, die haar inauguratie eind november 2023 gaat beleven. De verwachtingen zijn hoog bij de vele ‘repeaters’ van Regent Seven Seas Cruises.

De ruime suites, alle voorzien van een privé balkon, zijn vanzelfsprekend voorzien van alle luxe en comfort. Ook hier kunt u van uw favoriete drankje genieten en indien u wenst uw diner gang voor gang geserveerd krijgen in uw ruime suite. Dit is cruisen zoals u altijd heeft gewenst!

Inclusief bij Regent Seven Seas Cruises

  • Cruise op basis van volpension
  • Excursies in de haven
  • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
  • Fooien
  • Dineren in specialiteitenrestaurants
  • Wifi