Reizen op maat
Reizen op maat
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Reizen op maat

Wat zijn de succesfactoren van uw vakantie? Is het de fantastische locatie, het goddelijke weer, de sublieme verzorging, het excellente eten, het vertrek op de door u gewenste datum, vanaf de luchthaven met de vliegtuigmaatschappij van uw voorkeur? Bij Silverjet denken wij dat het een combinatie van factoren is. Daarom gaan wij voor maximale flexibiliteit en maken uw reis precies op maat!

Met een reis op maat bepaalt u zelf de lengte van uw vakantie en de dag waarop u vertrekt en weer terugkeert. Dus geen vaste vertrekdagen, geen vastgestelde reisduren van 1 of 2 weken. Zo garanderen wij dat uw vakantie naadloos op uw wensen aansluit. Wat uw wensen ook zijn, laat het ons weten.

Hieronder vind u extra inspiratie over de mogelijke services die u bij uw reis op maat kunt toevoegen:
Combineer verschillende vakantiebestemmingen!
Speciale wensen op de bestemming
Keuze uit gerenommeerde airline-partners
Private Jet: Snel, comfortabel en flexibel
Limousineservice
Comfortabel vliegen met voldoende ruimte

Combineer verschillende vakantiebestemmingen!

Misschien kent u het wel: u wilt graag naar een zonovergoten vakantiebestemming waar u heerlijk kunt wegdoezelen op een hagelwit zandstrand, terwijl uw reisgenoten liever de voorkeur geven aan een verblijf in een bruisende stad met tal van uitgaans- en winkelmogelijkheden. Dan is het combineren van verschillende vakantiebestemmingen ideaal, maar ziet u op tegen dagelijkse verplaatsingen met voortdurend in- en uitpakken van uw koffer? Geen zorgen.

Wij hebben de speciaal door ons ontwikkelde combinatiereizen en zijn precies wat u zoekt! In tal van landen hebben wij veelal verrassende combinaties voor u samengesteld. Vaak gaat het hier om het bezoeken van een interessante stad, cultuur of interessante locatie gevolgd door een verblijf aan een fraai strand. De mogelijkheden zijn welhaast oneindig. En zijn bij Silverjet Vakanties uiteraard tot in het kleinste detail verzorgd!

Onze Luxury Travel Consultants helpen u graag met het verstrekken van nadere informatie, de prijzen, de mogelijkheden om andere hotels te kiezen of een eigen combinatiereis op maat samen te stellen.

Speciale wensen op de bestemming

Silverjet Vakanties staat voor een onderscheidende manier van reizen met nadruk op luxe en u compleet ontzorgen. Om uw vakantiewensen te realiseren, staan onze Luxury Travel Consultants voor u klaar. Tot in de puntjes kan uw vakantie verzorgd worden. U geeft uw wensen door en zij voeren deze wensen uit. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een bijzonder restaurant willen eten ter plekke. Onze Luxury Travel Consultants zorgen voor de reservering. Waar mogelijk reserveren zij toegangskaartjes voor theaters, opera- en musicalvoorstellingen, attracties en bijzondere evenementen.
Een excursie per privéhelikopter, huren van een jacht, reserveren van een duik- of wellnessarrangement? Geen probleem. U wilt uw reisgenoot verrassen met bloemen en champagne in uw suite? Wij regelen het voor u!

Keuze uit gerenommeerde airline partners

Een van de zaken waarin Silverjet Vakanties een onderscheidende positie inneemt, is de enorme keuze in vliegtuigmaatschappijen. Wij hebben samenwerkingen met nagenoeg alle luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. De op deze website vermelde arrangementsprijzen zijn gebaseerd op vluchten in de Economy Class bij een door ons geselecteerde maatschappij. Ons uitgangspunt daarbij is comfortabel reizen, bij voorkeur rechtstreeks. U bent echter volledig vrij om voor een andere luchtvaartmaatschappij te kiezen. Tijdens het boekingsproces op deze website worden u alternatieve mogelijkheden aangeboden. Komt u er niet helemaal uit? Neemt u dan contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Private Jet: Snel, Comfortabel en Flexibel

Voor een maximale privacy en flexibele invulling van uw reis kunt u ook kiezen voor het huren van een eigen vliegtuig. Wij bieden u modellen voor 6 tot 50 personen: zowel turbomachines als snelle jets, waarmee u meer dan 2000 luchthavens binnen Europa snel en comfortabel kunt bereiken. De meest ideale manier van reizen! Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants.

Comfortabel vliegen met voldoende ruimte

Een luxe vakantie begint met een comfortabele vlucht. Wellicht vindt u het prettig om te weten wat de stoelmaten bij de diverse luchtvaartmaatschappijen zijn in de verschillende klassen. Wij hebben voor u een overzicht per vliegtuigmaatschappij gemaakt met daarin vliegtuigstoelruimte en beenruimte.
 
Business Class, Economy Class en tussenklasse
Met name wanneer u vliegt naar een bestemming buiten Europa bieden luchtvaartmaatschappijen naast Economy Class een veel luxere Business Class. Daarnaast wordt steeds vaker een tussenklasse aangeboden die voor wat betreft service en reiscomfort aanzienlijk meer biedt dan Economy Class. De naam zegt het al, qua service en zitcomfort zit deze klasse tussen Economy en Business Class in. Kiest u voor deze tussenklasse dan mag u ten opzichte van Economy Class rekenen op:

  • bredere stoelen,
  • meer beenruimte,
  • de rugleuning kan verder achterover voor meer slaapcomfort
  • meestal voorrang bij check-in en boarding op de luchthaven
  • een uitgebreider aanbod tijdens maaltijden en aan drankjes

Wij kunnen u deze tussenklasse van harte aanbevelen.

Limousineservice bij vertrek en aankomst

Om uitgerust aan uw vakantie te beginnen, bieden wij u graag de mogelijkheid om per limousine naar de luchthaven van vertrek te reizen. Indien u boekt voor een exclusieve Imperial, Royal - of Presidentiële Suite (of gelijkwaardig) dan is het vervoer naar en van één van de luchthavens in Nederland per Mercedes S-klasse inbegrepen.

U kunt echter ook zelf deze aangename en comfortabele limousinetransfer reserveren. U kunt kiezen uit een Mercedes E-Klasse (voor 1-3 personen) of een Mercedes Viano (wanneer u reist met uw gezin of een groep van 4-6 personen). Deze service bieden wij aan voor alle luchthavens in Nederland en de luchthavens in Düsseldorf en Brussel.

Een ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd thuis en brengt u per comfortabele auto, voorzien van lederen bekleding en airconditioning, naar de luchthaven. Komt u weer terug van uw ontspannen vakantie, dan zal de chauffeur u weer naar huis brengen. De chauffeur neemt u uw koffer- en parkeerproblemen graag uit handen. Het bespaart u veel tijd, moeite en hoge parkeerkosten. Interesse? Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.

 

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: