F1 in Abu Dhabi
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Travel in style naar de F1 in Abu Dhabi

Bent u een liefhebber van de F1 autosport? Boek dan nu uw arrangement naar de Grand Prix in Abu Dhabi op het Yas Marina Circuit van 6 t/m 8 december 2024 bij Silverjet Vakanties.
Wij regelen uw vluchten, privétransfers en 5* verblijf in Abu Dhabi of Dubai inclusief kaartjes voor de F1 het gehele weekend. Momenteel zijn er nog volop mogelijkheben dus wacht niet te lang om dit indrukwekkende spektakel mee te maken!

Voor wat betreft de race kunnen wij u kaartjes aanbieden voor:

  • West Grandstand Premium – 3 dagen (vrijdag t/m zondag)
  • North Grandstand Premium – 3 dagen (vrijdag t/m zondag)
  • Main Grandstand Premium – 3 dagen (vrijdag t/m zondag)
  • South Club – 3 dagen (vrijdag t/m zondag)
  • VIP Main Yas Suites - 3 dagen (vrijdag t/m zondag)

Uw verblijf in Abu Dhabi

Voor uw verblijf kunt u kiezen uit één van onze topresorts in Abu Dhabi of wellicht in Dubai. In Abu Dhabi bieden wij hotels gelegen direct aan het strand zoals het unieke Emirates Palace, Mandarin Oriental of The Ritz Carlton, Abu Dhabi. Op het schiereiland Saadiyat met schitterende zandstranden bieden wij het Park Hyatt Abu Dhabi, St. Regis Saadiyat Island, Jumeirah Saadiyat Island of het Saadiyat Rotana Resort.
Het St. Regis hotel is centraal gelegen aan de west Corniche op ca. 15 min. afstand van het F1 circuit op Yas Island.
Gezien de populariteit van deze F1 race en de beperkte beschikbaarheid in de hotels in Abu Dhabi is het ook mogelijk om in één onze prachtige hotels in Dubai te verblijven.
In ca .1,5 uur reistijd kunt u vanuit deze hotels het F1 circuit in Abu Dhabi bereiken, uiteraard kunnen wij deze privétransfers allemaal vooraf voor u regelen zodat u alleen maar hoeft te genieten van de race.

Bel onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie op 055 - 357 55 97 en het samenstellen van een uniek F1-arrangement op maat!


Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties
met een hoog serviceniveau.

Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.