One of a kind

***** LOPESAN VILLA DEL CONDE RESORT, GRAN CANARIA 
Een ander hotel van de befaamde Lopesan groep is Lopesan Villa del Conde. Dit luxe 5-sterren hotel biedt alles voor een ontspannen vakantie in stijl. Het resort heeft een bijzondere architectuur en kenmerkt zich door traditionele Canarische bouwstijlen. Al lopende door het resort waant u zich een klein Canarisch dorp. De indrukwekkende en grootse entree is een exacte replica van de neoklassieke kathedraal van Aguïmes, één van de oudste dorpen op Gran Canaria, en heeft twee torens, een klokkentoren en een centrale koepel. Door de gemoedelijke atmosfeer zult u zich hier snel thuis voelen.

VAN LIVE-MUZIEK TOT CULINAIRE HOOGSTANDJES
Het resort biedt vele uitstekende faciliteiten. Op het centrale plein, de boulevard El Patio bevinden zich boetiekjes en restaurants. ’s Avonds kunt u hier genieten van live-muziek en diverse shows. Daarnaast biedt het een uitgebreid fitnesscentrum met een gevarieerd programma met onder andere aerobics- en tennislessen. Ook op culinairgebied ziet u bij Lopesan Villa del Conde goed. Met een keur aan restaurants zal het de innerlijke mens hier aan niets ontbreken.

SAMEN GENIETEN
Bij het exclusieve Corrallium Thallaso Villa del Conde Spa kunt u terecht voor speciale duo-behandeling. Vanuit de stijlvol gedecoreerde behandelkamers kunt u samen genieten van een ontspannende behandeling en het uitzicht over de kustlijn. Tevens beschikt het over een meditatie- en relaxruimte. 

UNIQUE BY LOPESAN
Indien u verblijft in een Deluxe Kamer of één van de Suites ontvangt u onder andere de volgende extra services (Unique by Lopesan): Exclusieve check-in en -out, gratis wifi, ‘Dine around’ waarbij gasten kunnen ontbijten en dineren in een buffetrestaurant van één van de Lopesan, ‘Early breakfast’, eenmaal toegang per volwassene per verblijf in het Wellness Center, eenmaal gebruik van kinderoppas per verblijf, VIP ontbijt en diner in een exclusief gedeelte van het buffetrestaurant, een exclusief gedeelte bij de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve VIP lounge met bediening voor warme en koude drankjes en snacks. 

EXCLUSIEF BIJ SILVERJET
20% voordeel op uw verblijf.
Geldig bij verblijf van t/m 26-07 en van 11-08-2019 t/m 22-10-2019, indien geboekt voor 23-07-2019