Borgo Egnazia

Omgeven door olijfbomen ligt het uitermate fraaie Borgo Egnazia. Met dikke kasteelmuren, torens en gevels is dit hotel een juweel van de traditionele Apulische architectuur. Borgo Egnazia bestaat uit ‘La Corte’ (het hoofdgebouw) en een traditionele ‘Borgo’ (dorpje) met huisjes en straatjes, uitkomend op een plein. Naast het hoofdgebouw liggen de 29 exclusieve villa’s met privézwembad. Het hotelcomplex ligt in het hart van Puglia op slechts ca. 300 meter van de kust. Ideaal voor wie deze geliefde regio wil verkennen of tot rust wil komen aan de zwembaden, het strand en in het Spacenter. Liefhebbers van de Apulische keuken wacht hier een keur aan culinaire ervaringen. Golfliefhebbers komen aan hun trekken op de bijzonder mooie 18-holes golfbaan. Het vissersdorpje Savelletri ligt op ca. 1 km, Ostuni op ca. 18 km en de luchthaven van Bari op ca. 65 km. Borgo Egnazia behoort tot de tophotels in Italië. Tijdig reserveren is aanbevolen. Het hotel is het gehele jaar geopend.
Uitgelichte faciliteiten
- Tuin met 3 zwembaden, kinderbad en overdekt zwembad
 - Treintje naar het strand
 - Bekroonde spa
 - Meerdere restaurants en bars en een wijnkelder
 
Wat maakt deze accommodatie uniek?
- Zeer geschikt
 - Gelegen nabij of aan de golfcourse
 - Karakteristiek hotel
 
Faciliteiten
In de tuin 3 zwembaden, kinderbad en overdekt zwembad met ligbedden en parasols. Op 3 km van het rotsachtige strand Cala Masciola en het zandstrand La Fonte met ligstoelen en parasols (exclusief voor de hotelgasten en regelmatige pendeldienst (treintje)). Uitstekend verzorgde Marinai Kids Club (8-12 jaar) met speeltuin. Tevens activiteiten voor tieners Tarantari (13-16 jaar). Fietsverhuur, wijnproeverijen en culturele uitstapjes in de omgeving (tegen betaling). De San Domenico Golfclub wordt geflankeerd door de Adriatische Zee en de olijfgaarden. Deze linkscourse wordt tot de beste golfbanen in Italië gerekend.


Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.
Wellness
Een bekroond Spacenter Vair (1.800 m²) met groot verwarmd binnenbad, moderne fitnessruimte, jacuzzi, stoombad en sauna (inclusief). Diverse behandelingen en massages.

Wine & Dine
Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants.
Due Camini: fine dining restaurant. Hier geniet u van een een unieke mix van verfijnde gerechten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Uitgebreide wijnkaart met een selectie gerenommeerde nationale en internationale wijnen.
La Frasca: dit is een echte ‘trattoria’ gebaseerd op traditionele gerechten uit de regio en seizoensproducten.
Trattoria Mia: hier kan men kooklessen nemen (tegen betaling).
Cala Masciola: dit restaurant bevindt zich bij de gelijknamige beachclub en vormt een mix tussen een restaurant en een echte Apulische viswinkel. Hier kunnen gasten hun zeevruchten kiezen en laten bereiden naar keuze (seizoengebonden).
La Calce: biedt innovatieve vegetarische gerechten geïnspireerd op de keuken van Puglia.
Verder een wijnkelder en 4 bars.

Kamers & Suites
De 184 bijzonder stijlvolle kamers, suites en villa's zijn voorzien van flatscreen-tv, airconditioning, minibar, en zithoek. Kingsizebed of 2 queensizebedden. Fraaie badkamer met bad en separate douche. Balkon met uitzicht op de heuvels, de zee of de golfbaan. Op het domein van Borgo Egnazia bevinden zich tevens 29 vrijstaande villa's; een elegante interpretatie van huizen uit de 19e eeuw. Elke villa beschikt over een dakterras en een citrus-tuin met privézwembad. Een oase van rust en comfort, op een steenworp afstand van de zee.

Corte Bella
ca. 33 m², maximaal 2 personen Elegante kamer gelegen in het hoofdgebouw La Corte. Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Balkon of terras.

Corte Magnifica
ca. 45 m², maximaal 3 personen Voorzien van een aparte woon- en slaapkamer met eettafel voor 4 personen, 2 sofabedden. Groot terras met zithoek en parasols. Kan gecombineerd worden met een Corte Splendida of een Corte Bella kamer.



