Top 5 Villa Vakanties Spanje

Ervaar het echte Silverjet-gevoel en geniet van een luxe vakantie in een villa. Hier kunt u op en top genieten van alle luxe, comfort en ruimte. Speciaal voor u hebben wij een top 5 samengesteld met luxe villa’s in Spanje die uitermate geschikt zijn voor een vakantie met vrienden of gezinnen met kinderen. 

1. Villas Bahia del Duque, Tenerife

Deze unieke en zeer bijzondere villa’s liggen naast het bekende Hotel Bahia del Duque. De villa’s zijn gebouwd volgens het motto ‘live the difference’ en tijdens een luxe vakantie in een van de villa’s zult u dit volop ervaren!

Bahia del Duque  Bahia del Duque  Bahia del Duque

De in totaal 40 luxe villa’s zijn gelegen op een circa 50.000 m²  groot terrein en ingericht door de bekende Spaanse binnenhuisarchitect Pascual Ortega. Alle villa’s beschikken over een sfeervolle woonkamer, 1 of 2 slaapkamers met kingsizebed en een zeer fraaie, ruime badkamer met bad en douche, apart toilet. Elke villa heeft een ruim terras en een klein privézwembad met zonneterras. Naast de 24-uurs roomservice heeft u tevens de beschikking over een butler die het u geheel naar de zin maakt! 

Bekijk hier Villas Bahia del Duque.

2. Royal Garden Villas, Tenerife

Het 5* Royal Garden Villas is een intiem hotel met fraaie villa’s gebouwd in een exotisch oriëntaalse stijl. Alle 28 villa’s beschikken over een eigen terras met plungepool. Daarnaast is elke slaapkamer voorzien van een kingsizebed voor een goede nachtrust en is er een compleet ingerichte keuken met wasmachine en droger. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin!

Royal Garden Villas  Royal Garden Villas   Royal Garden Villas

U verblijf hier op basis van logies/ontbijt, maar halfpension is ook mogelijk. Tevens beschikt Royal Garden Villas over uitstekende restaurants, zodat u het resort niet hoeft te verlaten. 

Bekijk hier de villa's van Royal Garden Villas.

3. Villa’s S’Argamassa, Ibiza

Het charmante resort Villa’s S’Argamassa is een unieke plek, ideaal voor families of vrienden die samen in stijl willen genieten van het echte Ibiza. Het beschikt over 15 geschakelde villa's met hotelvoorzieningen die volop privacy bieden. Zo kunt u er voor kiezen uw ontbijt in uw villa te laten verzorgen met fruit van het seizoen, heerlijke broodjes en gezonde sappen. Een goed vooruitzicht, niet?

Villa s Argamassa  Villa S Argamassa  Villa S Argamassa

Bekijk hier de Villa’s S’Argamassa.

4. Puente Romano Villas, Costa del Sol

Het 5*Deluxe Puente Romano Marbella beschikt naast luxe suites ook over 3 zeer ruime villa’s. Deze villa’s zijn de meest exclusieve gastenverblijven van het resort en het zal u hier dan ook aan niets ontbreken. 

Puente Romano  Puente Romano  Puente Romano

De elegante villa’s bieden niet alleen volop ruimte, maar beschikken over een ruime tuin met privézwembad. Villa Margarita en Villa Armonia liggen verscholen in de tuinen op steenworp afstand van het strand. Villa Peraza biedt directe toegang tot het strand en beschikt over een tuin van maar liefst 800 m².

Bekijk hier de villa's van Puente Romano.

5. Marbella Club Hotel - Villa del Mar

Marbella Club Hotel beschikt over verschillende villa’s die van alle gemakken voorzien zijn, maar graag willen wij hier Villa del Mar uitlichten. Deze villa is maar liefst 2.500 m² groot en biedt directe toegang tot het strand. De fraaie tuinen (3.700 m²) zijn geïnspireerd op het Alhambra met fonteinen en watervallen. De villa heeft maar liefst 6 slaapkamers waarbij de master bedroom beschikt over een jacuzzi en directe toegang tot de hamam. Verder zijn er 9 badkamers, een woon- en eetkamer, een keuken en natuurlijk een groot zwembad. Last but not least: voor gezellige filmavonden is er ook een filmzaal!

Villa del Mar  Villa del Mar  Villa del Mar

Bekijk hier Marbella Club Hotel - Villa del Mar