Excursies Thailand
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Excursies Thailand

Unknown Bangkok and Thonhuri Klong private boat tour

Unknown Bangkok and Thonhuri Klong private boat tour

We beginnen deze tour bij Pakklong Talaad, de grootste bloemenmarkt van Bangkok, die een belangrijk handelscentrum is en 24 uur per dag geopend is. Vervolgens stappen we op een traditionele boot naar de voormalige hoofdstad van Bangkok, Thonburi, die net aan de overkant van de Chao Phraya-rivier ligt. Deze buurt herbergt veel klongs, waardoor Bangkok de titel ‘Venetië van het Oosten’ heeft gekregen. Hier glijden we door oude kanalen in houten boten om het schilderachtige leven langs de waterwegen te ervaren. Onderweg stoppen we bij het Nationaal Museum van Koninklijke Schepen, dat spectaculaire vaartuigen herbergt die worden gebruikt in staatsprocessies, en bezoeken we de prachtige Wat Arun, ook bekend als de Tempel van de Dageraad, die versierd is met veel heldergekleurde mozaïekstukjes die alleen van dichtbij echt te waarderen zijn.

Verkoopprijs p.p. o.b.v. 2 personen: € 70,-


Private Full Day Khao Sok Jungle Discovery

Private Full Day Khao Sok Jungle Discovery

Het Khao Sok National Park is een van de meest gekoesterde bestemmingen van Thailand en een van de grootste parkreservaten van het land. Het dramatische landschap van kalksteenrotsen wordt geflankeerd door dicht, weelderig oerwoud en het is perfect voor het hele gezin om samen een dagtrip te maken. Dit ééndaagse avontuur neemt ons mee op een wandeling langs exotische planten, bloemen, vlinders, vogels, eekhoorns en reptielen, en onze gids zal inzicht geven in de lokale planten- en de dierenwereld. Vervolgens varen we rustig de Sok-rivier af in een kano die wordt bestuurd door een ervaren gids. We ronden ons avontuur af bij een natuurlijke warmwaterbron om volledig tot rust te kunnen komen in het water.

Verkoopprijs p.p. o.b.v. 2 of 3 personen: € 180,-


A day of Wellness in the Jungle

A day of Wellness in the Jungle

Krabi in het zuiden van Thailand staat bekend om zijn adembenemende landschap van steile kalksteenkliffen, ongerepte stranden en eilanden voor de kust. Tijdens deze bijzondere excursie maakt u kennis met deze omgeving en staat ultieme rust en ontspanning centraal. Dit gebeurt in de Wareerak Hot Spring and Wellness, een spa in een weelderige jungleomgeving. De behandeling omvat een traditionele Thaise massage. U wordt opgehaald bij uw hotel en vervolgens bezoeken we een kokosplantage en krijgen we inzicht in de teelt van deze heerlijke noot, inclusief het proeven ervan ter plaatse - verser kan het niet! We zien ook hoe de lokale bevolking producten maakt van kokosnootschalen in een werkplaats. Een Thaise lunch wordt geserveerd in de spa, gevolgd door de start van het wellnessprogramma. Dit omvat een hydrotherapiesessie in warme en koude baden, een aqua Thai yogastretch, een nek- en schoudermassage met een kruidenkompres en een verfrissend vers kokosnootsap. Daarna worden we teruggebracht naar de hotels, verjongd door deze ontspannende ervaring.

Verkoopprijs p.p. o.b.v. 2 personen: € 140,-


Vraag meer informatie aan

Graag verwijzen wij u naar onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie over de getoonde excursies en beschikbaarheid. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot de inhoud of de volgorde van de excursie kijken wij graag met u mee.

Belt u met 055-3575597 of neem contact op met: verkoop@silverjet.nl.