Jumeirah Hotels
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Jumeirah Hotels

De Jumeirah Group

De Jumeirah Group, gezeteld in Dubai, is een wereldwijd luxehotelbedrijf, dat een portfolio van wereldklasse en meer dan 6.500 sleutels exploiteert met 25 luxehotels in het Midden-Oosten, Europa en Azië. het meest iconische hotel en het vlaggeschip van de hotelgroep is de Burj Al Arab Jumeirah, en weelderige Arabische paleizen in Madinat Jumeirah in Dubai, tot de op kunst geïnspireerde dolce vita op het eiland Capri. De Jumeirah hotels zijn ergtoegewijd aan culinaire ervaringen, waarbij de meest authentieke en diverse keukens worden gecombineerd met spectaculaire omgevingen.

Madinat Jumeirah complex

Het Madinat Jumeirah complex behoort tot een van de mooiste locaties van Dubai. Het complex bestaat uit Jumeirah Al Naseem, Jumeirah Beach, Burj Al Arab, Jumeirah Mina a’Salam, Jumeirah Al Qasr, Jumeirah Dar Al Masyaf en Beit al Bahar. Door het resort loopt een netwerk van waterwegen. U kunt ontspannen op het parelwitte zandstrand of aan een van de zwembaden, genieten in een van de vele culinaire restaurants of in het Spacenter van wereldklasse. Kinderen zijn van harte welkom in de Sinbad Kids Club en het Wild Wadi waterpark. Een heerlijk vakantieresort!

Bekijk hier de Jumeirah hotels:

Burj Al Arab - Jumeirah Beach - Dubai

Dubai, de magie van de Oriënt! Burj al Arab is een futuristisch tophotel voor de vakantieganger die alleen genoegen neemt met het meest luxe dat de wereld te bieden heeft. Onovertroffen service en een unieke ligging voor de kust van Dubai.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Al Naseem - Jumeirah Beach - Dubai

Het Jumeirah Al Naseem in Dubai maakt deel uit van het hotelcomplex Madinat Jumeirah en ligt op een schitterende locatie tegenover Burj Al Arab aan een 2 km lang privéstrand. Een schitterend resort voor jong en oud.


Jumeirah Al Qasr - Jumeirah Beach - Dubai

Madinat Jumeirah Al Qasr in Dubai is een luxe resort met een uitstekende persoonlijke service. Het resort maakt deel uit van het hotelcomplex Madinat Jumeirah. Het resort beschikt over een traditionele soek, een Talise Spa en vele recreatiemogelijkheden.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Beach Hotel - Jumeirah Beach - Dubai

Jumeirah Beach Hotel in Dubai biedt een scala aan faciliteiten en restaurants die u ongetwijfeld een heerlijke vakantie bezorgen. Een uitstekende keuze voor de actieve vakantieganger en gezinnen met kinderen.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Dar Al Masyaf -  Jumeirah Beach - Dubai

Jumeirah Dar al Masyaf in Dubai is het meest luxueuze en exclusieve deel van het Jumeirah Madinat hotelcomplex. De ongelimiteerde recreatiemogelijkheden, fantastische ligging en vele restaurants maken dit tot een van de meest fascinerende resorts ter wereld.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Mina A'Salam - Jumeirah Beach - Dubai

Jumeirah Mina A'Salam in Dubai maakt deel uit van het hotelcomplex Madinat Jumeirah waartoe nog 4 andere hotels behoren. Dit luxe resort met een combinatie van Arabische schoonheid en uitstekende persoonlijke service. Een heerlijk verblijf voor jong en oud.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Zabeel Saray - Palm Beach - Dubai

Het spectaculaire Zabeel Saray in Dubai biedt een schitterend uitzicht over de skyline van Dubai en de Arabische Golf en heeft een keur aan faciliteiten als een Ottomaanse Spa en een selectie van internationale restaurants. Naast het hotel liggen de 18 exclusieve Royal Residences met 4 en 5 slaapkamers.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Zabeel Saray, Royal Residence - Palm Beach - Dubai

In een apart gedeelte van het Jumeirah Zabeel Saray bevinden zich de Royal Residences langs een lagunezwembad of het strand. Een echte aanrader voor een comfortabele en luxe vakantie in Dubai.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Saadiyat Island Resort - Saadiyat Island - Abu Dhabi

Jumeirah at Saadiyat Island Resort in Abu Dhabi ligt direct aan 9 km lang zacht zandstrand en het warme water van de Arabische Golf in de Verenigde Arabische Emiraten. De verschillende zwembaden en uitstekende restaurants zorgen voor een onbezorgd verblijf.

 

Bekijk het hotel

 


Jumeirah Muscat Bay - Muscat - Oman

Het nieuwe Jumeirah Muscat Bay in Oman biedt elegantie, ultramoderne faciliteiten en uitstekende mogelijkheden voor ontspanning.


Jumeirah Port Soller Hotel & Spa - Mallorca - Spanje

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa op Mallorca heeft een intieme stijl die ervoor zorgt dat gasten tijdens hun vakantie volop kunnen genieten van alle faciliteiten, de uitstekende service en de warme gastvrijheid.

 

Bekijk het hotel

 


Capri Palace Jumeirah - Capri - Italië

Capri is ongetwijfeld een van de meest romantische eilanden ter wereld en Capri Palace Jumeirah, met zijn elegante interieurs en onberispelijke service, is de ideale locatie voor een heerlijke vakantie.

 

Bekijk het hotel

 Hotelketens


Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties
met een hoog serviceniveau.

Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.

Regelmatig hebben wij voordelen op uw verblijf. Houd daarom onze Specials in de gaten.

 • Staan de Jumeirah hotels alleen in het Midden-Oosten?

  De Jumeirah hotels staan niet alleen in Dubai, Oman en Abu Dhabi, maar ook in Europa en Azie. In Europa biedt Silverjet het Jumeirah Port Soller Hotel & Spa op Mallorca en Capri Palace Jumeirah op Capri in Italië aan.

 • Waarom kiest u voor een Jumeirah Hotel bij Silverjet Vakanties?

  Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

  Met uw vakantie in een van de Jumeirah Hotels geniet u van de Silverjet voordelen.

  Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties met een hoog serviceniveau.

  Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.