Toscane (Pisa)
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Toscane (Pisa)

Toscane is een van de populairste regio's van Italië om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven. Het is een weidse streek met veel golvende heuvels die in het voorjaar weelderig groen zijn en in de zomer verkleuren naar goudgele tinten.

 • BoutiqueCulinairGolfAuto inclusief

  Hotel Byron

  Forte dei Marmi - Toscane - Italië

  Hotel Byron - Algemeen
  Hotel Byron - Exterieur
  Hotel Byron - Zwembad
  Hotel Byron - Zwembad
  Hotel Byron - Restaurants/Cafes
  Hotel Byron - Restaurants/Cafes
  Hotel Byron - Lobby/openbare ruimte
  Hotel Byron - Lobby/openbare ruimte
  BoutiqueCulinairGolfAuto inclusief

  Hotel Byron een boutique hotel aan de kust van Toscane in Forte dei Marmi, een plaats met authentieke Italiaanse allure. Een verfijnd hotel met een Michelinsterren-restaurant.

  Small Luxury Hotels
  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw stedentrip Pisa in luxe hotels

Toscane is een groot openluchtmuseum met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen.

Vakantie in steden als Pisa, Siena en Florence

Een vakantie naar Toscane betekent bezoeken aan historische steden als Florence, Siena en Pisa, luieren in luxe badplaatsen en genieten van het prachtige landschap. Op 15 augustus is het groot feest in Italië. De Italianen vieren dan Ferragosto, oftewel Maria Hemelvaart. Dit is voor de Italianen een van de belangrijkste katholieke feesten. Voor velen zijn de prachtige natuur van Toscane en de vele historische steden minstens zo belangrijke redenen om deze regio te bezoeken als het strand.

Vermaard zijn de badplaatsen Camaiore en Viareggio, op slechts zo’n 25 kilometer van Pisa.

Luxe hotels in de Toscane

In Viareggio lieten wij ons oog vallen op het Principe die Piemonte, dat klassieke stijlelementen geraffineerd combineert met een modern interieur.

Zie ook de hotels en resort in Toscane waarvoor wij Florence en Rome als aanvlieghaven gebruiken.


Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autoreis Toscane

Deze prachtige autoreis "La Dolce Vita" laat u kennismaken met Toscane. Renaissance-cultuur in Florence, historische villa’s en kerkjes in een glooiend Toscaans landschap, de wijn- en olijfgaarden van het groene Umbrië en een persoonlijke wedergeboorte in een heerlijk Spa-resort. Bovendien biedt deze reis de mogelijkheid om een aantal dagen te verlengen in Rome. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.