Sani resort
Silverjet

Sani resort

Het schitterende Sani-complex op Halkidiki biedt de ultieme keuze voor een heerlij ke vakantie. Het complex bestaat uit vij f hotels:
Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Dunes en Sani Asterias.
Gelegen in een mediterraan landschap van meer dan 400 ha dennenbos, olij fboomgaarden en direct aan een 7 km lang zandstrand. De resorts bieden veel ruimte en fantastische faciliteiten voor gezinnen met kinderen, een fraai Spacenter en een Rafa Nadal Tennis Academy.
Voor gasten o.b.v. half- en volpension biedt het resort een dine-around programma met een keuze uit meer dan 22 unieke restaurants.

Bekijk hier de 5 Sani hotels:

Sani Asterias
Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het exclusieve Sani Asterias met slechts 48 suites is een boutique hotel gelegen aan een privéstrand. Het maakt deel uit van het unieke Sani Resort in Halkidiki.

 
Sani Club
Sani Club
Kassandra - Halkidiki - Griekenland

In een beboste omgeving bevindt zich het laagbouwhotel Sani Club. De vele geboden voorzieningen en activiteiten zowel op het strand als in het water zorgen voor een ontspannen familievakantie.
Sani Beach
Sani Beach
Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het luxueus gerenoveerde Sani Beach ligt boven het azuurblauwe water van Cape Sani. Dit ruim opgezette hotel met zijn lange zandstranden en verleidelijke Spa is een juiste keuze voor het hele gezin.
Sani Dunes
Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het Sani Dunes (Halkidiki-Griekenland), gelegen aan een prachtig zandstrand en de marina, is een ideale keuze voor families.

 

 

Porto Sani
Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Porto Sani met een eigentijdse elegantie is gelegen nabij de Sani Marina. Het resort biedt vele faciliteiten en ruime suites waardoor het ideaal is voor een luxe familievakantie.

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Onze specials

Specials en aanbiedingen voor u als Silverjet-klant
 
Exclusief voor u, als Silverjet-klant, hebben wij samen met diverse hotels specials samengesteld. Verschillende voordelen en luxe vakantieaanbiedingen waaronder ook last-minutes, waarbij u profiteert van korting op uw verblijf, een gratis upgrade naar halfpension of andere aantrekkelijke extra's.

Ga naar onze specials

Volg ons op:

Volg ons op facebook Volg ons op Instagram

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: