Sani resort
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Sani resort

De Sani Hotelgroep is vooral bekend vanwege de Sani Resort, een luxe vakantiebestemming gelegen op het schiereiland Kassandra in het noorden van Griekenland. Het schitterende Sani-complex op Halkidiki biedt de ultieme keuze voor een heerijke vakantie. Het complex bestaat uit vijfsterrenhotels hotels, talrijke restaurants en bars: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Dunes en Sani Asterias. Het resort heeft vijfsterrenhotels en villa's, talrijke restaurants en bars, sportfaciliteiten, kinderclubs en wellnessvoorzieningen. Het is gelegen in een mediterraan landschap van meer dan 400 ha dennenbos, olijfboomgaarden en direct aan een 7 km lang zandstrand aan de Egeïsche Zee en biedt een prachtig uitzicht op de omringende bergen.
De resorts bieden veel ruimte en fantastische faciliteiten voor gezinnen met kinderen, een fraai Spacenter en een Rafa Nadal Tennis Academy.
Voor gasten o.b.v. half- en volpension biedt het resort een dine-around programma met een keuze uit meer dan 22 unieke restaurants.

Bekijk hier de 5 Sani hotels:

Porto Sani - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Porto Sani met een eigentijdse elegantie is gelegen nabij de Sani Marina. Het resort biedt vele faciliteiten en ruime suites waardoor het ideaal is voor een luxe familievakantie.

Porto Sani

 


Sani Asterias - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het exclusieve Sani Asterias met slechts 48 suites is een boutique hotel gelegen aan een privéstrand. Het maakt deel uit van het unieke Sani Resort in Halkidiki.

Sani Asterias

 


Sani Club - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

In een beboste omgeving bevindt zich het laagbouwhotel Sani Club. De vele geboden voorzieningen en activiteiten zowel op het strand als in het water zorgen voor een ontspannen familievakantie.

 

Sani Club

 


Sani Dunes - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het Sani Dunes (Halkidiki-Griekenland), gelegen aan een prachtig zandstrand en de marina, is een ideale keuze voor families.

Sani Dunes

 


Sani Beach - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het luxueus gerenoveerde Sani Beach ligt boven het azuurblauwe water van Cape Sani. Dit ruim opgezette hotel met zijn lange zandstranden en verleidelijke Spa is een juiste keuze voor het hele gezin.

Sani Beach

 Hotelketens


Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties
met een hoog serviceniveau.

Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.

Regelmatig hebben wij voordelen op uw verblijf. Houd daarom onze Specials in de gaten.

 • Waar kan ik de Sani Resorts vinden?

  Al de Sani Resorts kunt u op Halkidiki vinden. Halkidiki is een schiereiland in het noorden van Griekenland.

 • Waarom kiest u voor Sani Resorts bij Silverjet?

  Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

  Met uw vakantie in een van de Sani Resorts geniet u van de Silverjet voordelen.

  Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties met een hoog serviceniveau.

  Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: