Winterzon
Winterzon

Winterzon

Winterzon vakanties

Ontsnap aan de gure kou en geniet van temperaturen boven de 20 °C. Hier vindt u tijdens de maanden december en januari tropische sferen met een heerlijk zonnetje, warm zeewater en wuivende palmbomen. Bekijk hier de bestemmingen voor uw vakantie winterzon waar u naartoe kunt.

ZonvakantiesWinterzon december

Kies voor tropische kerstdagen en verruil de sneeuw in voor een hagelwit zandstrand. Vele vakantieliefhebbers gaan voor  winterzon vakantiebestemmingen in december en vieren de feestdagen in tropische sferen. Zo kunt u van een tropisch zonnetje genieten op de Canarische Eilanden of wat dacht u van de Malediven? Weg van de kou en de ultieme ontspanning opzoeken.

Winterzon januari

Compleet ontspannen en opgeladen komt u thuis en bent u klaar voor het nieuwe jaar. Dat maakt een winterzon in januari zo mooi. Velen zien januari als een mindere maand, want na de vele feestdagen is januari vrij leeg. Door een winterzon-vakantie in januari voorkomt u deze januaridip en komt u met een nieuwe frisse en uitgeruste boost thuis.

Kerstvakantie

Doe het dit jaar anders en vier de kerstdagen op een andere bestemming. Laat u compleet verwennen in uw resorts met een onvergetelijk kerstdiner. Zo heeft u geen kerststress en kunt u optimaal genieten van de Kerst samen met uw partner, gezin of misschien wel de gehele familie.   

Winterzon Canarische eilandenWinterzon Canarische Eilanden

Tijdens uw winterzonvakantie op de  Canarische Eilanden treft u het hele jaar door zon, heerlijk windje en voor windsurfers; goede golven. Wist u dat u in de winter op La Palma als u geluk heeft dolfijnen en walvissen rondom het eiland kunt spotten? Met een gemiddelde temperatuur van 19 °C kunt u daarnaast op vele zandstranden genieten of ontspannen aan uw zwembad bij uw luxe resort.

Winterzon Dubai

Een gemiddelde temperatuur van 22 °C in december en januari en 7 uur per dag zon; dat kunt u verwachten tijdens uw winterzonvakantie Dubai. Dubai biedt alles in de overtreffende trap, ieders verwachtingspatroon overstijgend: een zonzeker klimaat, prachtige zandstranden, geweldige sportfaciliteiten en luxe winkelcentra.

Winterzon Seychellen

Het ultieme vakantiegevoel heeft u op de Seychellen. Kenmerkend voor de hele archipel is de ongeëvenaarde schoonheid met zowel weelderige vegetatie op het land als een boeiend onderwaterleven. U kunt vanuit de Seychellen tal van uitstapjes maken per boot waardoor u ook andere eilanden kunt bezoeken en dit allemaal met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in december en januari.

Winterzon vakantiesWinterzon Malediven

Met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in december en januari, is een winterzonvakantie op één van de eilanden van de Malediven bij uitstek perfect. Een combinatie van tropische zandstranden en bijzondere onderwaterdecor met een veelheid aan schitterende kleurrijke vissen. Niet voor niets gaan vele romantici of huwelijksreizigers hier heen. Onthaasten is het motto op deze idyllische atollen. Als u ergens de tijd stil kunt zetten is het hier.

Winterzon Thailand

Thailand staat bekend om de rijke cultuur en het natuurschoon die gepaard gaan met moderne voorzieningen en uitgebreide recreatiemogelijkheden, van snorkelen in de azuurblauwe zee tot de adembenemende tempels en rijstvelden. In december en januari ligt de temperatuur hier rond de 28 °C.

Winterzon Vietnam

Tijdens uw winterzonvakantie naar Vietnam maakt u kennis met oude culturen en tradities. Bezoek de culturele erfgoederen die staan in Hanoi, Hue en Hoi An en ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan. Een bezoek aan deze steden kunt u prachtig combineren met een verblijf in de vele wellnessresorts aan de fraaie kust. Daarbij is de keuken van Vietnam uiterst gevarieerd.

 • Wat betekent de term winterzon precies?

  Met de term winterzon bedoelen we de periode van 1 november tot en met 31 maart waarbij over het algemeen andere bestemmingen gangbaar zijn dan in het zomerseizoen.

 • Aan welke bestemmingen moet ik bij winterzon vakanties denken?

  Onze belangrijkste winterzon bestemmingen zijn:

  Canarische eilanden
  Dubai
  Aruba
  Bonaire
  Curacao
  Dominicaanse Republiek
  Malediven
  Mexico

 • Wanneer kan ik winterzon vakanties boeken?

  U kunt meestal vanaf medio maart / april al uw winterzon vakantij bij ons boeken.

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: