Cruises uitgelicht
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Boek nu uw luxe cruisevakantie

Heeft u al eens gedacht aan een luxe cruisevakantie? Het is een fantastische manier om op één reis meerdere bestemmingen te bezoeken, zonder dat u steeds opnieuw uw koffer hoeft in en uit te pakken. Bovendien zijn er tijdens uw cruise tal van activiteiten te doen, van stedentrips tot strandvakanties en van gletsjers tot de tropen. En het mooiste van alles: u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, want uw suite en maaltijden zijn allemaal inbegrepen. En met wifi aan boord kunt u ook nog eens gemakkelijk in contact blijven met vrienden en familie.

Kunt u zich voorstellen hoe geweldig het zou zijn om wakker te worden in een nieuwe omgeving, klaar om een nieuwe bestemming te ontdekken? Of hoe ontspannen het zou zijn om terug te komen op het schip, waar een luxe suite en culinaire hoogstandjes op u wachten? En als u even wilt ontspannen, dan kunt u terecht in de spa of het zwembad aan boord.

Een luxe cruisevakantie is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Het biedt u de mogelijkheid om de wereld te zien op een manier die u nooit eerder hebt ervaren. Dus waarom zou u genoegen nemen met een gewone vakantie, als u zichzelf kunt trakteren op een onvergetelijke cruisevakantie? Boek nu en maak u klaar voor een reis van uw leven!


5* Scenic

Het gloednieuwe paradepaardje van deze rederij is de Scenic Eclipse II, het beste omschreven als een ‘ontdekkingsjacht’, geschikt voor exclusieve zeereizen en expedities. Op de Scenic Eclipse II is het serviceniveau van het allerhoogste niveau en zijn de ruimtes ontworpen in de stijl van ruimte, comfort en luxe.
Alles is inclusief; van de heerlijke gerechten en de uitstekende wijnen tot een keuze uit meerdere uitstapjes aan land.

Luxe 9-daagse cruise van Amsterdam naar Lissabon

Indicatieprijs Scenic Deluxe Veranda Suite € 8.199,- per persoon o.b.v. all inclusive
op de Scenic Eclipse II. Inclusief vluchten, hotelovernachting, comfortabele privétransfers, Executive Lounge & minimaal 20kg ruimbagage.

Western Europe Discovery

4* Deluxe Celebrity Cruises

Celebrity Cruises staat voor moderne klasse met een uiterst verzorgde en luxe uitstraling. Celebrity gaat niet voor groot-groter-grootst. De schepen van Celebrity zijn met veel creativiteit en innoverend denken tot stand gekomen. Er zijn uitgebreide faciliteiten en toch blijft de intieme sfeer gewaarborgd.

Luxe 8-daagse cruise

Indicatieprijs Celebrity Cruises Infinity Veranda Stateroom € 2.829,- op het cruiseschip Celebrity Edge per persoon o.b.v. all inclusive.
Inclusief vluchten, hotelovernachting, comfortabele privétransfers, Executive Lounge & minimaal 20kg ruimbagage, het Always Included pakket en 50USD per stateroom aan onboard credit.

seven nights Italie Spanje

5*Deluxe Regent Seven Seas Cruises

Het ultieme cruisen, zo kunnen we een zeereis aan boord van het gloednieuwe schip de Grandeur van Regent Seven Seas Cruises het beste omschrijven. Alles ademt kwaliteit en perfecte service staat hoog in het vaandel en waar vrijwel alles inclusief is! Niet alleen uw favoriete drankje staat al voor u klaar als u uw lievelingsbar bezoekt, maar ook het dineren in de specialiteitenrestaurants is inclusief. Zelfs diverse excursies zijn inbegrepen.

Luxe 12-daagse cruise

Indicatieprijs Regent Seven Seas Cruises Deluxe Veranda Suite € 8.479,- op het cruiseschp SS Grandeur o.b.v. all inclusive.
Inclusief vluchten, hotelovernachting, comfortabele privétransfers, Executive Lounge & minimaal 20kg ruimbagage.
Tot  01-04-2023 is er een FREE 2-cat upgrade.

Magic in the Carribean

5*Deluxe Silversea

Als u een ultra-luxe cruisevakantie wenst aan boord van een cruiseschip ver weg van de massa, dan is Silversea uw keuze. Persoonlijke service, fascinerde cuisine en een zeer uitgebreide all-inclusive formule zijn belangrijke kenmerken aan boord van de prachtige Silversea schepen.

Luxe 14-daagse cruise

Indicatieprijs Silversea Deluxe Veranda Suite € 9.600,- op het cruiseschip
Silver Cloud o.b.v. all inclusive.
Inclusief vluchten, hotelovernachting, comfortabele privétransfers, Executive Lounge & minimaal 20kg ruimbagage.

Zuid-Afrika Namibie