Regent Seven See Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Cruise in style met Regent Seven Sea Cruises

Bent u toe aan een vakantie die volledig naar uw wensen wordt samengesteld? Dan is reizen met Silverjet Vakanties voor u de beste keuze! Bij ons kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige selectie van de beste hotels, toegang tot de Executive Lounge voor vertrek en comfortabele privétransfers op uw vakantiebestemming. Wilt u reizen per private jet, verblijven in de meeste exclusieve suites en villa’s of toch op ontdekking met een ultra-luxe cruise? Ons streven is om iedere wens te vervullen en uw droomvakantie tot in het kleinste detail te verzorgen.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.


Shores of Madagascar

SEVEN SEAS VOYAGER
Van Kaapstad naar Port Louis • 24-01-2026
Een reis vol natuurlij ke schoonheid, van het zuidelij kste puntje van Afrika tot de hagelwitte stranden van Mauritius, om zowel oude als moderne wonderen te aanschouwen.
Ontdek de Zulu cultuur in Durban, dat bekend staat als de plaats waar de mensen relaxt zij n. Er vaar de adembenemende natuur van Madagaskar, een toevluchtsoord voor unieke wilde dieren. Verder uitgestrekte savannevlakten, indrukwekkende bergtoppen en bruisende bazaars. Aan het einde van deze prachtige 17-daagse cruise-ervaring biedt een overnachting in Port Louis (Mauritius) volop mogelij kheden om het eiland te ontdekken.
Indicatieprij s p.p. €  10.529, -
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite. Inclusief: Economy class vluchten met minimaal 20 kg aan ingecheckte bagage, Executive Lounge, privétransfers, 4 daags landprogramma voorafgaand aan de af vaart, keuze uit veel inbegrepen excursies, wasservice, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooien en dineren in specialiteitenrestaurants.

Kijk verder

Shores of Madagascar   shores of Madagascar

Atlantic Ocean Odyssey
SEVEN SEAS MARINER
Van Kaapstad naar Lissabon • 09-05-2026
Cruise, met het geweldige uitzicht op de Tafelberg, vanuit het prachtige Kaapstad naar het zonnige Lissabon om uiteindelij k te kunnen genieten van de prachtige fado muziek. Vooral de verscheidenheid aan tussenliggende bestemmingen maakt deze cruise zo speciaal. Van de bruisende en kleurrij ke straten van Abidjan in Ivoorkust tot de ritmische Afrikaanse klanken van Dakar in Senegal, met als kers op de taart Funchal op Madeira, het eiland van de eeuwige lente. U zult zich zeker vermaken op deze 24 dagen durende af vaar t met de Seven Seas Mariner.
Indicatieprij s p.p. € 13.999,-
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite. Inclusief: Economy class vluchten met minimaal 20 kg aan ingecheckte bagage, Executive Lounge, privétransfers, pre-night hotel, keuze uit veel inbegrepen excursies, wasservice, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooien en dineren in specialiteitenrestaurants.

 

Kijk verder

 

Atlantic   Atlantic

 

Silversea

 

Het ultieme cruisen, zo kunnen we een zeereis aan boord van Regent Seven Seas Cruises het beste omschrijven. Alles ademt kwaliteit en perfecte service staat hoog in het vaandel. De attente bemanning zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt en dit maakt deze rederij uitstekend geschikt voor een langere cruise of zelfs een wereldcruise.

Veel routes hebben een langer verblijf van één of twee nachten in een bijzondere bestemming, zodat u uitgebreid kunt kennismaken met de lokale cultuur of natuur. De inbegrepen excursies kunt u eindeloos combineren. U ontvangt het overzicht ruim voor uw vertrek en kunt vanaf dat moment uw voorkeur reserveren.

Deze rederij heeft een aantal schepen voor maximaal 490 tot 700 gasten en de nieuwere schepen nemen maximaal 750 gasten mee op hun zeereizen.
De Seven Seas Splendor is recent aan de vloot toegevoegd, terwijl het vizier nu op de introductie van het volgende prachtige cruiseschip van deze rederij staat: de Seven Seas Grandeur, het summum van stijl en luxe, die haar inauguratie eind november 2023 gaat beleven. De verwachtingen zijn hoog bij de vele ‘repeaters’ van Regent Seven Seas Cruises.

De ruime suites, alle voorzien van een privé balkon, zijn vanzelfsprekend voorzien van alle luxe en comfort. Ook hier kunt u van uw favoriete drankje genieten en indien u wenst uw diner gang voor gang geserveerd krijgen in uw ruime suite. Dit is cruisen zoals u altijd heeft gewenst!

Inclusief bij Regent Seven Seas Cruises

  • Cruise op basis van volpension
  • Excursies in de haven
  • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
  • Fooien
  • Dineren in specialiteitenrestaurants
  • Wifi

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: