Last minute vakantie
Last minute vakantie

Last minute vakantie

Luxe last minute vakanties

Toch zin om er even tussenuit te gaan? Dan is een last minute vakantie precies wat u zoekt. Wat is een last minute? Met een vertrek binnen 6 weken wordt een vakantie een last minute genoemd. Lat minutes zijn erg populair omdat er steeds meer erg laat gekozen wordt een vakantie. Met Silverjet Vakanties kunt u grenzeloos genieten van een tropisch zonnetje op een van de Canarische Eilanden of wat dacht u van het prachtige Griekenland? Maar uiteraard ook andere bestemmingen binnen en buiten Europa. Vergeet u ook niet onze Specials te bekijken voor de meest recente aanbiedingen, waaronder ook last minute vakanties en luxe strandvakanties.

Luxe last minute Spanje

Een luxe last minute naar Spanje is eigenlijk snel gekozen. Dit prachtige land biedt naast alle bekende toeristische plaatsen ook alternatieve plekken voor vakantiegangers die de drukte willen ontvluchten. Hotels waar u Spanje op een andere manier leert kennen, rustieke plekken waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en lokale restaurants waar u van de heerlijke tapas kunt genieten; dat is de kracht van Spanje.

Luxe last minute Griekenland

De rijke en eeuwenoude cultuur van Griekenland heeft zijn sporen vooral nagelaten op het vasteland in de vorm van indrukwekkende gebouwen en ruïnes uit de Oudheid. De opkomst van het Grieks-orthodoxe geloof heeft bovendien fraaie kerken opgeleverd. Daarnaast zijn de kuststreken met hun gemoedelijke dorpjes en uitnodigende stranden ideaal voor een last minute vakantie naar Griekenland.

Last minute Portugal

Ongerepte stranden, indrukwekkende natuur, wereldsteden en bovenal bourgondisch van top tot teen; dat is Portigal. Luister naar een fado en u voelt dat de Portugezen met passie leven. Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel, of u nu de weg vraagt of het verhaal achter de azulejos wil horen; het zorgt ervoor dat Portugal u omarmt. Daarnaast kent elke regio een eigen karakter waardoor een plekje kiezen voor een last minute naar Portugal vrij gemakkelijk is.

Luxe last minute Canarische Eilanden

Alle zeven eilanden zijn van vulkanische oorsprong maar de variatie tussen de eilanden is erg groot. Sommige delen zijn erg groen, andere weer wat dor; ruw, bergachtig gebied afgewisseld door gladde vlaktes; stranden variëren van vulkanisch zwart tot fijn geel zand.
Er zijn overblijfselen van oude culturen, indrukwekkende natuur, goede winkelgebieden, restaurants met de meest heerlijke gerechten, luxe strandresorts en professionele golfbanen.
Kortom; een last minute naar de Canarische Eilanden is een goede keuze.

Reisvoorstel aanvragen

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: